EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 28 de novembre del 2010

Pujades Mítiques





Després d’uns dies de vacances i desconnectar del mon de la bici, he tornat a la normalitat: jornades d’spinning entre setmana i una sortida el cap de setmana, amb els companys. Bé, aquest Dissabte hem fet una sortida improvisada, ja que els companys de Maià ens van convidar a fer una sortida+esmorzar a Mieres, però per problemes logístics no i vam poder anar, queda pendent. Algun dia n’haurem de fer alguna de sonada, ja que som molts els que ens agrada aquest esport i entre els Desfrenats, Aspres, Pedal Maià i Nafent, podria ser la bomba. Bé, s’haurà d’anar coent.

Doncs com anava dient, vam quedar aquest Dissabte amb : l’Àngel, Climent, Anguita i un servidor. Vam quedar a les 9:00, del matí el pavelló de Besalú. Com que en Climent i l’Anguita, encara no havien fet la Desfrenada 2010, vam decidir de fer-la. Vam fer tot el circuit, excepte el primer tram, el de Gircos. Tal com comentava en Gerard (http://ninxul.blogspot.com/) ja fa uns dies, hi ha alguns trams on passava la marxa, que sembla que hi vulguin fer una autopista, ja que està tot ple d’arbres tallats per terra. No se s’hi això en podem dir progrés o no? Pujades mítiques, com l’antena i la trivana, això és el que vam fer i la veritat s’ha de dir, que pel que fa a la pujada de l’antena , es puja de conya, han arreglat la pista i ja no hi ha aquella gravilla, que no hi havia maneres d’avançar. Els companys de St. Jaume els hi va encantar, ja que els corriols son molt guapos, tant de baixada com de pujada. El final no hi podia faltar la cervezeta típica de can Quei. El recorregut final va ser d’uns 32 Km. Fins la pròxima, salut a tothom.

dimecres, 17 de novembre del 2010

La vall del Fluvià en BTT


Aquest Divendres 19 de Novembre, a les 20:00 del vespre, a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Besalú, en Lato (secretari dels Desfrenats), farà la presentació del llibre La vall del Fluvià amb BTT. Jo no i podré esser, ja que estic de vacances per “les Espanyes”, però des d’aquest modest Bloc vull felicitar-lo per tota la feina que ha fet, per aconseguir que sortí a la llum aquest llibre, que farà encara més, donar conèixer els magnífics llocs que tenim a la nostra terra. Moltes felicitats i a continuar endavant.

dissabte, 13 de novembre del 2010

Un altre cop embardissada












Ultimament, sembla que fem més Km caminant que a sobre de la bici, ja estic pensant en canviar-me les sabates de btt i portar unes bambes o Chiruques.

Avui hem quedat a les 9:00 del matí a St. Jaume, amb la Colla dels Nafent.

Jo he quedat un pel avanç amb en Rescalvo i l’Àngel, per pujar les bicis amb la furgo.

En total érem 7 bikers, amb ganes de passar una bona matinal: Xicu, Anguita, Ferrer, Climent, Àngel, Rescalvo i un servidor. En Climent ha fet la ruta, quina por!!!

Hem anat direcció cap a Castellfollit, cap el trencant d’Oix ens desviem i agafem la pista, a l’esquerra de la carretera que porta a la Torre.

Allà pujada forta fins a dalt. De seguida en Climent ha apretat, jo l’he volgut seguir una estona, fins que he decidit agafar un ritme i anar pujant tot solet. L’Àngel tenia problemes mecànics amb la bici i s’ha hagut de parar una estona. Un cop a dalt hem agafat la pista que et porta cap a la Vall del Bac, passant per Castellà. Allà ha esset el lloc crític. Havíem d’agafar un corriol i ben bé el costat feien la batuda del porc. Hem trobat un caçador de parada i ens ha dit que pel corriol que volíem passar, no els trobaríem, ja que ells caçaven per l’altre sector. Hem trovat les marques (blanques i verdes), que la veritat no se què volen dir, del camí que deia en Climent i a vall que fa vaixada. Era molt brut, quasi tot l’hem hagut de fer caminant, fins arribar a Can Planas. Allà hem agafat la carretera de la Vall del Bac i ens hem desviat cap a la Fàbrica nova, sota Can Perich. Com que anàvem bé de temps l’Anguita ens ha dit que hi havia un camí pels Angles i passant per tota vora del Fluvià, et deixava a sobre la fàbrica d’en Llongarriu. I així ho hem fet, però on era el camí? les últimes pluges se l’havien emportat, ja no hi quedava res. Tot i així hem trobat la pista i hem arribat el pla de Poliger, ben bé darrera la fàbrica d’en Llongarriu. Després agafem la pista de la Central i cap a St. Jaume falta gent. Un cop allà, el premi final d’una cervezeta a Ca l’Anton, aquest cop si, ben merescuda.

En total hem fet uns 32 Km, meitat caminant, meitat a peu, però ens ho hem passat de puta mare. Un 10 per en Climent, que sempre busca corriols nous, és un cul inquiet.

PD : El Diumenge dia 21, es farà la Marxa d’Oix, jo no hi podré esser, ja que estaré fora de vacances, però la colla dels Nafent no i faltaran.

dissabte, 6 de novembre del 2010

Embardissada a Lliurona







Recorregut nou. Això és el que hem fet aquest matí amb els companys de Maià i companyia. Érem 6 bikers : Marc Olivet (http://marcolivet.blogspot.com/), Fàbregues, Pere (Bomber), Quim (Mingo), Marc (de St. Feliu) i un servidor.

Em va trucar en Marc a mitja setmana, per anar a pedalar plegats el Dissabte. En Quim (Mingo), m’havia dit que feien una ruta nova el mateix dia i aixís vam quedar.

A les 7:30, ja era a Maià. Allà he arribat amb en Quim (Mingo), els altres per diferents problemes, han vingut més tard. En Fàbregues, s’havia comprat unes sabates noves i el paio encara s’havia de posar les cales. En Marc Olivet, “pinxasso” abans de començar. Després dels diferents problemes tècnics, tots a pedalar, direcció cap a Espinau. Collons quina pujada!!!! ja feia temps que no la feia, ja que normalment la faig de baixada, és més divertit. De seguida el grup s’ha estirat, la gent anava molt picada, jo em trobava bé, per això he optat d’agafar un ritme i Nafent, mai millor dit. Un cop a dalt reagrupament i cap a Lliurona falta gent. Hi havia cérvols, cavirols, sembla ven bé un parc natural, entre els animals que hi ha, la verdor dels prats, les vistes i el baixell que hi tenen el costat de l’escola...En Marc Olivet volia anar a buscar un corriol que sortia cap a Falgàs, darrera la Mare de Deu del Món. No se si era el camí bó, però ens hem fet un tip de carrossejar la bici a coll. Tot i així hem anat a sortir el trencant de Soler, després hem agafat la pista que et porta a la carretera del Món. Ja només quedava fer la baixada fins a Maià, on per cert en Marc Olivet, ha tornat a rebentar, el tiu estava desesperat, sort que ja era el final.

En resum, han sortit uns 37 Km i una volta molt maca, que s’hauria de repetir més endavant, però agafant el camí bo, je je. Salut a tothom.

dimecres, 3 de novembre del 2010

Els Nafent, el 2n Roadbook Aspresxtrem





















Després de molts dies d’espera, el passat dilluns vam anar a fer el 2on Roadbook, dels companys dels Aspres de Castellfollit. Hi va haver una baixa d’última hora, en Paco Hurtòs, sembla ser que estava refredat, el tiu ja té una edat, je je. Aquesta baixa la vam suplir amb en Rovira de Maià. Vam fer quatre equips de la colla dels Nafent:

Nafent1: Quim i Climent

Nafent2: Àngel, Hurnós i Rovira

Nafent3: Bota, Ferrer, Tura i Canet

Nafent4: Bereques, Xicu, Petxu i Anguita

Vaig quedar a les 7:30 del matí a Ca l’Àngel, per recollir les bicis i anar cap a St. Jaume on hi havia tots els altres, menys l’Hurnòs que va venir amb el seu cotxe d’Argelaguer.

Un cop la furgo d’en Bota plena, tots cap a Castellfollit que ja anàvem tard.

Allà ens esperava un esmorzar de puta mare: crusants, galetes, café, anis del mono…Aquella hora del matí anava d’allò més bé. Vam fer les inscripcions i tots el seu lloc, amb la camera i el roadboak apunt, tot preparat per començar el xou. Amb en Climent vam sortir com una bala, tant que la foto nº1, quasi ni la veiem. La veritat, aquest any estava un pel just de forma, havia entrenat poc i el paio em fotia canya tant a les pujades com a les baixades. El recorregut molt ben parit, ja tinc ganes de fer-lo amb més calma. El final ens vam deixar la foto nº3, que i farem. Els altres equips dels Nafent, també s’ho van passar de conya. L’equip Nafent2, van tenir una baixa, va ser en Rovira, que només començar, li van venir rampes i va haver de plegar. L’equip Nafent3, els millors, van fer un reportatge fotogràfic, van ser de llarg els que van tirar més fotos de tots els equips que hi havia. Aquesta vegada van acabar, el fitxatge d’en Canet ha estat clau. Per últim, l’equip Nafent4, també molt bé, van fer totes les fotos que hi havia i van disfrutar d’allò més.

En resum, tot va anar sobre rodes: el recorregut, avituallaments (sobretot la Ratafia), punts de fotos…Aquests dels Aspres són uns craks, us felicito. Bé, també s’ha de dir que sense les ganes que i posa en Jordi Pujolar, el presi i els seus companys, això no s’hagués fet.

Si voleu veure totes les fotos, aneu a la pàgina dels Aspres: http://www.aspresxtrem.com/

Bé, salut a tothom.

dilluns, 1 de novembre del 2010

Caminada Cadaqués - Cap de Creus
















Ja feia temps que m’havien regalat el llibre, Camins de ronda, La travessa de la Costa Brava, 12 Etapes 255 Km. D’en Jordi Puig i en Sergi Lara. Em feia gràcia començar a fer la ruta per etapes i el passat Dissabte va ésser el primer. Per cert en Bereques i la Coral de la colla de St. Jaume ja l’han feta tota complerta, l’estiu passat. Nosaltres per començar, vam triar Cadaqués - Cap de Creus. Vam sortir de Besalú amb cotxe, cap a les 10:00 del matí, direcció cap a Cadaqués. Érem : En Pep, Gemma, Berta, Susanna i un servidor. Ja portàvem els entrepans fets i l’intensiu era quedar-nos a dinar de bocates el Cap de Creus. Un cop aparcat el cotxe a Cadaqués, comencem a caminar, seguint el camí que s’enfila pel carrer Miranda a tocar la platja es Poal i continuem pel camí de Portlligat.

Un cop el poble, passem per la casa de Salvador Dalí i la Gala i creuem la platja fins arribar a dalt de tot del passeig, on ens enfilem carretera amunt, fins arribar a l’antic camí que porta el Cap de Creus. Els paisatges son una passada, és tot natura, no hi ha cap edificació enlloc i es pot veure un munt d’oliveres i cales del tot verges. El cap d’unes dues hores arribem el punt d’arribada, el majestuós Cap de Creus. Allà el primer que fem és anar a fer una cervesa ven fresca a la terrassa del bar per recuperar-nos una mica. Més tard fem el picnic amb vi i cava del país i a fer una volta per l’entorn, com la cova de l’infern… Avanç de marxar anem a fer l’últim refrigeri al restaurant que hi ha a l’altre costat i de tornada cap a Cadaqués, passant pel mateix camí.

En resum una ruta molt recomanable per fer. Bé, ara tocarà preparar la pròxima.

PD: Aquest dissabte, uns quanta de la colla dels Nafent van anar a fer una volta en btt. Eren: en Bereques, Ferrer i Anguita. Van anar cap a la Muntada de Montagut. En total van fer uns 35 Km. Salut a tothom.