EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 26 de juny del 2011

XIV Montcal Bike














Per fi va arribar el gran dia. Aquest Diumenge, hem anat a fer la ja mítica Montcal Bike, dels companys de Pedal Maià. Vaig quedar a les 8:00, del matí al pabelló de Besalú, amb elsDesfrenats. Hi havia : en Mañas, Albertí, Gerard, David, Lato, Jan, Jaume i uns quants més. Organitzem, cotxes, furgos i cap a Maià falta gent. Un cop allà, ja comencem a notar el caliu. Molts cotxes i molta gent en ganes de passar una bona matinal. El cap de poc, ja veig que comencen arribar tots els companys de l’equip Nafent. La veritat és que ha estat tot un èxit de participació de l’equip, erem 12 Bikers. Xapi, Xicu, Canet, Tura, Bereques, Anguita, Paco, Ferrer, Hurnós, Cesc, Climent i un servidor. Anem a fer les inscripcions i tots a fer els últims retocs a les màquines. Ens trovem els companys dels Aspresxtrem: Manel, Epi, Buki, Tulin i Gascon. Els de l’Escoleta, amb en Marc Garcia d’amfitrió. Un munt de gent de tots els clubs de la província. Ja quedava poc per la sortida i es començaven a notar els nervis de la gent. Ens col·loquem a la sortida, sentim el petard i ara si tots a pedalar. La gent anava com una moto, he sortit a roda d’en Mañas, però només he pogut aguantar el seu fort ritme, fins a Santa Magdalena. A partir d’allà anava el meu ritme, la veritat que aquest primer tram m’ho he passat malament, no hem trobava del tot bé i notava molt el calor. Sort dels controls, ja que m’he parat a tots per repostar aigua. No parava de veure, necessitava hidratar-me. Un cop hem arribat a la carretera de Beuda, m’he començat a trobar bé i és el tram que he disfrutat més, sobretot amb la baixada a la linea i els molts corriols que hi havia. Un cop al desviament de la marxa mitja a llarga, n’hi m’ho he pensat amunt que fa pujada. He tingut la sort d’anar amb un grup de tres bikers tota la pujada de l’antena i la Trivana, que anaven a un bon ritme hi he pogut aguantar bé tota la pujada. Un cop a dalt, la ja espectacular baixada per corriols, on la part d’abaix eren de nivell tècnic alt. Baixem per la pista, aquesta si molt perillosa, degut a la greda. Jo la veritat, em pensava que ja estava, però no, encara ens queda per fer alguna pujadeta i algun que altre corriol, fins arribar a la ja esperada arribada, aquest últim tram no me l’esperava, però ha estat d’allò més divertit. Faltava el premi final: pa amb tomàquet amb butifarra, que per cert era molt bona. Allà tertúlia amb els bikers que havíem fet la marxa, que deu nido lo que l’hem allargat. Hem estat dels últims a marxar. Us passo la classificació dels Bikers de l’equip Nafent:

LLARGA - 40 Km

7 - 02:13:16 - CLIMENT PICART CAIXAS

8 - 02:15:21 - FRANCESC ABULI ROS
52 - 02:41:12 - QUIM PUJIULA SOLER
90 - 03:13:22 - XAVIER HURTOS VILA

MITJANA - 32 Km

22 - 02:21:12 - JOAN ABULÍ ESPIGOL
25 - 02:25:09 - FRANCISCO ANGUITA GOMEZ
44 - 03:02:38 - FRANCESC VILANOVA ROCA
46 - 03:04:54 - DAVID MAS COMPTE
51 - 03:10:40 - ALBERT ROCA AULINAS

52 - 03:10:41 - FRANCESC CUROS ROCA
55 - 03:18:17 - JOSEP M. TORRENT CASADEVALL

56 - 03:18:18 - TURA BRU RAS


PD: Com podeu veure tenim un parell de cracks a l’equip, ja que un 7 i un 8 lloc està molt bé. També vull aprofitar per felicitar als membres de l’organització de Pedal Maià, ja que ens han organitzat una marxa d’allò més xula i divertida. Felicitats!!!!!!

dilluns, 20 de juny del 2011

Test Montcal Bike 2011





Després de quasi un més de fer el ronso: entre F1, motoGP, Despedida…Ja tocava començar a fer una sortida com deu mana. De fet la setmana passada ja vaig sortir un parell de dies entre setmana, amb els Desfrenats. El Dimarts érem: Robert, Albertí, Àngel i un servidor. Vam anar a fer la trivana i una mica de volta per Maià i el Dijous només dos valents, L’Àngel i un servidor, que també vam anar a fer una volta pels voltants de Maià. En Total amb els dos dies vam fer uns 50 Km, que per començar ja està bé.

Els companys de Pedal Maià, ens van convidar a fer un primer Test de la marxa d’aquest Diumenge dia 26. No podíem fallar i vam ser uns quants els qui vam voler conèixer de primera mà el circuit, que ens avien preparat. Vam quedar el passat Dissabte a les 8 :00, del matí a Maià. Érem uns 9 bikers dels Nafent, Desfrenats i Pedal Maià: Anguita, Paco, Hurnós, Àngel, Marc Olivet, Quim (Mingo), Pep (Maià), Climent i un servidor. Jo, l’Àngel i l’Hurnòs, vam quedar a Besalú i vam fer el tram fins a Maià en btt, passant pel camp dels avions. Un cop tots reunits, comencem a pedalar, en Marc ens feia de guia. El paio, no se com pot conèixer tants camins, ja que molts dels que vam passar eren desconeguts per nosaltres. Comencem a fer pujades, baixades, una mica de pista, força corriols i boniques vistes incloses. Un circuit d’allò més currat, estic segur que la gent que la fagi aquest Diumenge, els hi agradarà d’allò més, us ho recomano.

Un cop fet el Test de la Marxa, que per cert vam acabar fent la volta llarga d’uns 40Km.

Què millor que acabar aquesta gran sortida, amb un gran esmorzar de forquilla i ganivet, a la Torre de Maià. Allà ja ens esperava en Canet, que no sent perd ni una. Allò més que un esmorzar va ser un dinar, va estar d’allò més bé. Un cop acabat de fer la copa, tertúlia i tots cap a casa. La veritat és que la tornada a Besalú es va fer una mica llarga, ja que vam tornar amb bici. Bé, ens veiem aquest Diumenge 26, a la XIV Moncal Bike. Salut a Tothom.


PD: Aquí, trobareu tota la informació sobre la Marxa: http://pedalmaia.blogspot.com/