EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dissabte, 30 de juliol del 2011

Cingles de Tavertet


























Per fi, hem trobat un dia per fer una sortida tal com deu mana. Després de dies de mal temps, Festes Majors, sortides pel mar i perquè no dir-ho, una mica d’escaquetx col·lectiu, je je. Vam decidir quedar aquest Dissabte, per fer una sortida cap a la zona de Falgars.

De fet ho vam decidir, el Divendres mentre fèiem una cervezeta, amb en Climent i l’Hurnós, al nou flamant Bar el Revolt, de St. Jaume, el propietari del qual és el nostre company dels Nafent Xapi, des d’aquest modest Blog esperem que li vagi d’allò més bé la nova aventura.

Anem per feina, aquesta vegada quedem d’hora, a les 7:00 del matí, a St. Jaume. La veritat m’ha costat una mica llevar-me, ja que ahir vam anar a beure el millor concert de l’any, "Los Amigos De Chucky", en Directe a Can Quei. Tot un espectacle.

Agafem cotxes i a les 7 tots puntuals a St. Jaume. Érem sis valents: Àngel, Anguita, Hurnós, Paco, Climent i un servidor. Anem direcció a Hostalets, aparquem cotxes, tots ven equipats i amb les màquines apunt per començar a pedalar. Només sortir, primer entrebanc, l’Àngel amb problemes tècnics el cable del canvi, solucionat el problema comencem a enfilar-nos per la ja mítica pujada de Falgars. Collons quina pujada, no sacava mai. Un cop a dalt, ens recuperem de l’esforç i gaudim de les magnifiques vistes de la Vall. Tornem agafar el camí que ens ha de portar a Tavertet, avanç passant per llocs increïbles, com el salt d’aigua que ens trobem el costat de la pista. Ja a Tavertet fem una volta pel poble i per la gran cinglera que hi ha, on la vista és brutal. La veritat és que val molt la pena pujar a aquest poble per gaudir de les vistes. Ja de tornada, passem pel poble de Pruit, sense passar per Rupit, ja que era un pel tard i amenaçava pluja. Allà agafem el camí ral (antic camí Romà), que va de Vic a Olot. Un camí empedrat i amb algun tram una mica tècnic, però també molt recomanable. Després d’una forta baixada, arribem a Hostalets on teníem els cotxes. Una molt bona matinal de btt, passant per llocs impressionants i que millor que acabar la sortida el Bar el Revolt, fent unes cervezetes amb tertúlia inclosa. En Total ens han sortit uns 45 Km i 1300m de desnivell. Bé, Salut i bones vacances a tothom.ida el Bar el Revolte millor atinal de bttena pujar a aquest poble per gaudir de les vistes.iu, je je. m deu mana