EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 30 de gener del 2012

Maià + Beuda
















Diumenge de temps mogut.  Un cel ennuvolat que amenaçava tempesta, però res de res, una mica d’aigua neu i encara gràcies.
Quedem a les 9:00 del matí, el pavelló de Besalú, per sortir amb els companys dels Desfrenats. Aquesta vegada, érem: Paco, Albertí, Willis, David, Arnau i un servidor.
                        Ens decidim anar cap el sector de Maià. Passem pel camp dels avions i fem la pista fins a Maià. Un cop allà anem direcció a Santa Magdalena. On quedem del tot parats en veure que del corriol de pujada, res de res. Havien fet neteja i han deixat una pista, on fins i tot si podria pujar amb cotxe. No se quin és el motiu de la neteja, ja que un cop a dalt de Santa Magdalena, ens vam trobar amb camions i pedres de les grans, apunt per moure. Haurem d’anar inspeccionant. Je je. Vistes impressionants de la nuvolada que hi havia per l’Empordà, on s’anava acostant poc a poquet. Doncs bé, anem cap a Ca l’Alzina, on avanç girem a la dreta, per anar a trobar la carretera que puja el Mont. Agafem el GR a l’esquerra i pujada cap a munt, per arribar el Padro, on parem una estoneta, per recuperar forces. Tornem agafar el corriol fins a Can Noguer de Seguero. On un cop passat agafem el GR, a la dreta, on fem el mateix recorregut que la passada Marxa de Pedalmaià. Fem la baixada de la línia, pujada a la guixera vella i camí cap a Palera, on agafem el corriol que baixa fins el viaducte, Can Ring, Centre de dia i baixada per les escales de Cal Parent. Com no, final d’etapa a Can Quei, on ens esperaven unes cervesetes, que com sempre es posen d’allò més bé. Ens vam trobar en Lato, que segons deia, a partir d’ara tocava esquia una mica i aparcar la btt. En Total ens van sortir uns 34 Km, que ja esta bé. Salut i Bones Pedalades.

dilluns, 23 de gener del 2012

Corriol Desfrenada 2011











Gaudir de la passada Desfrenada, això és el què vam fer aquest Diumenge amb el companys dels Desfrenats. Vam quedar a les 9:00 del matí, el pavelló de Besalú. Érem: Paco, Gerard, Àngel,  Albertí, Molas, Rescalvo i un servidor. Després de discutir sobre la sortida que faríem, en Rescalvo ens va proposar de fer el corriol de baixada de la passada Desfrenada, encara no l’havia fet. Doncs què carai, cap a Sant Jaume falta gent.
Vam passar per Argelaguer, Circuit Garrell, Sant Jaume i un cop allà, vam agafar el camí que puja cap a Santa Magdalena, agafant el primer trencant a la dreta, després del pou del glaç. Una pista enfangada de nasos, vaig patir d’allò més per pujar fins a dalt, ja que la roda patinava hi havies de fer el doble de força. Per sort vaig agafar la roda d’en Gerard i “xino xano” fins a dalt.
Recuperem forces, mentre feiem alguna que altre foto, amb postures de tot tipus...he Àngel?  Ara només tocava disfrutar del corriol de baixada.
La veritat és que estava molt bé, valia la pena pujar fins allà. Cap el mig de la baixada, en David va fer un capgirell i va saltar un parell de metres, per sort no es va fer res. El tros final el vam fer a peu. Un cop a la pista, agafem la mateixa ruta que havíem fet, ja que era una mica tard i encara ens quedava el millor, anar a fer la típica cervesa.  Un cop a Besalú, anem tots a Cal Renoc, on ens vam trobar en Fran i la vam fer petar una bona estona. Una molt bona matinal i un Total de 34 Km. Com diuen de mica en mica s’omple la pica. Salut a Tothom.


dissabte, 14 de gener del 2012

Santa Bàrbara De Pruneres










La primera sortida amb BTT de l’any i quin millor començament que fer una volta per l’Alta Garrotxa, més concretament a Santa Bàrbara. Un d’aquets llocs que no et canses de pujar-hi, les vistes son impressionants. És un dels millors indrets on veure la muntanya emblemàtica del Bassegoda.
Doncs si, avui Dissabte he quedat amb els companys dels Nafent, ja feia dies que no sortíem plegats. Érem: Paco Anguita, Climent i un servidor. Cap a les 9:00 del matí, tots apunt a St. Jaume. Allà agafem la carretera del cementiri i fent camí fins a trobar el bici carril de Montagut. Un cop a la creu, agafem la pista que puja cap el Cos. Un corriol amb una forta pendent. Un cop a dalt, ens trobem la pista que puja el Cos, la creuem i agafem el corriol que ens porta a la carretera de Can Banal. A l’altre costat de muntanya tot gelat, no i toca el sol ni de broma. Pujada per la pista que ens porta fins a Santa Bàrbara, amb unes rampes d’allò més fortes. Pel ben mig mentre pujàvem, ens trobem un cordill que travessa la carretera, amb la bici es passa bé, però si passes en moto, és un perill, espero que el treguin ben aviat avanç que passi cap desgràcia.
Un cop a dalt, un petit mossec, fotos i tertúlia contemplant les vistes de la Garrotxa.
Fem la baixada tot vorejant el tancat, allà ens trobem un caçador que ens orienta ja que se’ns havia colat el trencant. Passem per Coll de Jou, on hi ha el Mas que porta el mateix nom. Allà agafem el trencant que passa pel costat del Mas. Fem el corriol de baixada fins a la riera del Llierca, on passem pel ven mig, això si sense ni una gota d’aigua. Agafem el camí que ens durà fins a Sadernes. Carretera i manta cap a el Pont del Llierca, on decidim travessar-lo una mica més avall, tot just abans d’arribar a la pujada. Agafem el camí del Forn de Calç, costat del riu i amb un no res ens plantem a St. Jaume. Anem a fer la cerveseta al Bar el Revol, on la fem petar una estona, amb el regust d’haver fet una sortida “Pata negre” com diu en Willis.
En Total ens han sortit uns 30 Km, amb un desnivell de 746 m. Aquí teniu la ruta del company Anguita ( http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2393096 Salut i moltes pedalades


dissabte, 7 de gener del 2012

Començant a rodar...



Bé, després de molts dies de Festes, jalar molt i descansar, almenys pel què fa a la pràctica d’esport.  Ara toca cremar una mica tots els excesos que hem fet. Per això aquest Dissabte, m’he decidit rodar una mica, per veure com estaven les forces i encetar el nou any amb energia renovada. Doncs bé, érem: Xicu, Ferrer, Nora i un servidor. Hem fet  una volta per carretera. Era la primera vegada que anava amb la Nora i la tia, veig que li ha començat a agafar el gustillo per carretera, amb la seva flamant bici acabada d’estrenar. Sortim una mica tard, cap a les 10:30 del matí i anem direcció cap a Banyoles, allà agafem la carretera de Mieres, per anar cap el Santuari del Collell. Anàvem a un bon ritme formant un grup compacte. Passat Banyoles la Nora veu que se li farà tard, ja que havia quedat i junt amb en Xicu, fan el camí de tornada. Jo i el Ferrer continuem fins el Collell. Un cop allà mitja volta, per anar a trobar la carretera general i com no, tornada xino xano cap a Besalú. El final ens han sortit uns 60 Km, amb molt bones sensacions. Salut i moltes pedalades pel 2012 !!!