EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dijous, 29 de març del 2012

Sant Pere de Rodes i Cap de Creus







Per fi, sortida amb bici de carretera i què millor que fer una volta per l’Empordà.
Doncs bé, agafo el cotxe, carrego la bici i cap a Figueres falta gent. Aparco a l’aparcament de L’Esclat, descarrego la bici i a pedalar, m’esperava una matinal, d’aquelles per recordà. Vaig direcció cap a la carretera de Llança, a un ritme prou bo, es notava que anava fresc. Trenco cap a Vilajuïga i ja veig el primer cartell de 8 Km, tots de pujada fins arribar a  Sant Pere de Rodes. Vaig pujant tot xino xano fins el Monestir, unes quantes fotos i baixada cap a el Port de la Selva. Allà, agafo la carretera que va cap a Cadaqués, amb una pujada prou forta i llarga. Un cop a Cadaqués, em desvio direcció el Cap de Creus. Una carretera molt guapa i tranquil·la de collons, amb unes vistes impressionants. Ja el Cap de Creus, no em puc resistir de fer una cerveseta, acompanyada d’unes olives per recuperar forces. Torno agafar la bici i faig el camí de tornada, passant altre cop per Cadaqués, Roses, Palau Saverdera, Vilajuïga i un cop a la Nacional direcció a Figueres, m’he trobat un ciclista del Club Bas, que coneixia en Jordi Quintana. L’hem fet petar tot el camí, ell anava a Besalú, ja que i tenia el cotxe, sort que jo el tenia a Figueres, les cames les tenia una mica tocades, falta d’entrenament segurament. Tot i així m’han sortit uns 103 Km, que està prou bé. Salut a Tothom.

dilluns, 26 de març del 2012

La Tribana+Sant Ferriol=Jepi


Aquest Diumenge, s’ha fet un Homenatge molt merescut i emotiu, el nostre desaparegut company dels Desfrenats: Jepi “Casquet”. La veritat és que ha estat un acte molt participatiu, ja que érem 42 bikers, amb això està demostrat l’estima que la gent tenia per la seva persona.
L’Àngel, Rescalvo i un servidor, hem quedat a les 8:00 del matí hora nova, per anar a fer una volta abans de les 10:00, que era l’hora que havíem quedat per pujar a Sant Ferriol. Ja feia temps que no pujàvem la tribana i mes passant per Maià. Doncs bé, anem direcció cap a Maià, passant pel camp dels avions, passem pel cementiri i comencem a pujar les primeres rampes. Anem una mica a l’idea, un cop a dalt petit bufet i baixada de tornada cap a Besalú.
Un cop tots reunits el Prat, fem la pujada tot xino xano cap a Sant Ferriol, amb punxada inclosa. Arribem a dalt on ens esperava un “piscolvis”, per recuperar forces i un molt bonic discurs fet per en Lato amb homenatge en Jepi.
Un cop acabat, baixada altre cop cap a Besalú.
Aquesta vegada ens han sortit uns 32 Km. Salut a Tothom.

PD: Uns quants dels companys dels Nafent: Xicu, Anguita i Paco, han anat a fer una volta cap el Serradell i Sadernes, amb uns 40 Km en total.


dilluns, 19 de març del 2012

7ª Marxa BTT Foncoberta



Avui Diumenge, tocava anar a la ja mítica Marxa amb BTT de Foncoberta. Una de les marxes populars en les quals i acostumo anar-hi, cada any. Els companys de Vicidevici s’ho corrent de valent.
Doncs bé, aquesta vegada havia quedat amb els companys dels Nafent, érem: Climent, Parrina i un servidor. A les 8:00 del matí puntuals ja estàvem a Foncoberta, apunt per fer les inscripcions. Si veia molt moviment de ciclistes, la cosa pintava bé. Anàvem trobant companys per tot arreu: Willi, Lídia i Ayats dels Desfrenats, Pere i Robira de Pedalmaià...
Després d’escoltar “l’espiquer” de cada any, amb la seva flamant barretina a les 9 coet i a pedalar falta gent. Aquesta vegada he anat tota la marxa amb en Parrina.
La veritat és que s’agraex poder fer una marxa a un bon ritme i amb un company el costat, ens ho em passat de conya. Era una marxa molt ràpida, ja que hem fet els 37 Km, amb un temps de 1h51 que està prou bé.  Pel què fa en Climent, ell està a un altre nivell, ha fet un temps de 1h38. El paio comença agafar la forma.
El Final botifarrada i tertúlia amb els companys dels Desfrenats, Pedalmaià...
Una matinal on tots hem disfrutat molt. Pel que fa l’organització un 10, molt ben senyalitzat, bons avituallaments i una molt bona participació, moltes Felicitats!!!

PD: El passat Dissabte uns quants dels Nafent: Xicu, Paco i Anguita, van anar a fer una volta cap a Serinyà, passant per Besalú i de tornada cap el Torn, amb un Total de 42 Km. Salut a Tothom.

dissabte, 10 de març del 2012

Ruta 100% Hurnòs


















Avui tocava pedalar una mica, aviem quedat amb l’Hurnòs per fer una sortida cap a la zona de Mieres i ja se sap ensarronada segura, je je.
Desprès de l’èxit rotund del Concert d’ahir del Grup The Bazaga’s, el Bar Revolt, de Sant Jaume, avui el matí he pagat les conseqüències, estava fet caldo, però a les 7:00 del matí, com un pepe de peus a terra.
Bé, a les 8:00 ja estàvem a Mieres, a l’aparcament de Can Met a punt per començar a pedalar. Aquesta vegada tocava anar-hi amb cotxe, érem: Àngel, Hurnòs i un servidor.
Ens esperava una ruta 100% Hurnòs, pujades que no s’acabaven mai, “Desnivell acumulat 1300m” i tip de “caminar per corriols”, vet a qui, que quan va a comprar sabates per anar en btt, sempre es fixa amb la sola que sigui bona per caminar.
Comencem a pujar direcció cap a Coll de Palomeres, en poca estona ens travem el fred que portàvem a sobre. Ja a mitja pujada ens parem el mirador per fer un petit bufet, on hi ha el monument de Miquel Oliva. Es poden veure unes vistes impressionants de la vall i fins i tot es pot arribar a veure el golf de Roses. Per l’altre costat un cop ja tornem a pedalar es veu el majestuós castell de Santa Maria de Finestres, que queda ven ve a sota la penya.
El cap de poc comencem a passar per corriols el mig de fagedes, on ni en prou feines es distingeix el camí, de les fulles i fulles que anem trobant. Un paisatge molt bonic, llàstima de la sequedat que hi ha, fa no se quan que no plou i es nota de valent.
Passem per el Grau i ens arribem fins a Sant Aniol, on aprofitem per fer un petit mossec i la foto de grup. Ja de tornada a Mieres ens enfilem per unes rampes que no s’acabaven mai, estaven enquitranades i hem arribat fins a un 21% de pendent, brutal.
Baixada per corriol molt guapa, fins arribar el poble de Mieres. Aprofitem per fer unes cervesetes a Can Met, aquesta vegada molt merescudes, acompanyades d’una mica d’embotit, per recuperar forces. Track de la ruta, per Joan Abulí ( http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2579145 ).
Una ruta molt xula, amb un Total de 35 Km, per repetir. Salut a Tothom.

PD: Avui, els companys dels Nafent: Xicu i Anguita, han anat a fer una volta cap a el Torn, passant per la carretera nova, amb un Total de 42 Km.

dimarts, 6 de març del 2012

XIV Marxa BTT Santa Pau

















Primera marxa Popular de l’any i també la primera vegada que anava a fer la Marxa btt de Santa Pau, espero que no sigui l’última, ja que m’ho vaig passar de conya, felicitats per l’organització!!!
Bé, havíem quedat a les 7:30 el Pavelló de Besalú, érem: Àngel, Pont, Gerard, Molas i un servidor. Vam agafar els cotxes i tots plegats direcció a Santa Pau. Ja allà, ens trobem l’Hurnòs, puntual com sempre. Mentre fèiem les inscripcions, vaig coincidir amb en Robert de Sant Jaume, feia temps que no el veia, està fort com sempre, pel que em comentava ara comença a fer alguna sortida amb btt.
Un cop fetes les inscripcions, tots preparats per la Sortida, era a les 9:00.
Vam sortir força enrere, però anàvem avançant posicions mica en mica. Una mica de pujadeta per arribar el costat del Volca Santa Margarita i arribada a Can Xel. El primer tram era força ràpid, sobretot el de la Fageda. Allà em trobava bé i vaig començar a apretar.  Vam travessar per sota la carretera i vam agafar direcció el Croscat, fent uns corriols d’allò més xulos. Primer avituallament, en vistes el Volca, on em vaig trobar els companys dels Aspresxtrems: Manel, Tulín i Jordi,  la vam fer petar una estona. Després de menjar quatre fruits secs acompanyats d’una mica de Cola, a pedalar altre cop. Quedava el pitjor, em vaig ajuntar amb dos bikers i  vam fer força estona junts. Segon avituallament on vaig preferir alimentar-me una mica ja que després venia la pujada, una mica de fuet acompanyat de vi de la bota, això si que son avituallaments. Fem la pujada d’uns quatre kilòmetres,  per anar a sortir  a Batet. A partir d’allà quasi tot era planer i baixades per corriols, quasi tots cicables i d’allò més divertits. Només quedava una última pujadeta  que no s’acabava mai i recta fins a l’arribada. En Total uns 42 Km i un temps de 2h 51m i la sensació que havia disfrutat d’allò més. Camiseta de record i un entrepar de cansalada, per recuperar totes les forces perdudes. Els companys dels Desfrenats, pràcticament ja havien arribat tots, quedava en Gerard, que el paio també va fer la llarga com els valent, je je. Ja de tornada cap a Besalú, encara ens va quedar temps per anar a fer la cervesa de rigor a Can Quei, per no perdre la costum.  Aquí trobareu tota l’informació de la marxa ( http://bttsantapau.blogspot.com/p/fotos-btt.html ) Salut a Tothom.

PD: Aquest Dissabte passat, els companys dels Nafent: Anguita, Ferrer, Xicu i Xapi, van anar a fer una volta amb btt, cap a Besalú. Així m’agrada que la cosa no pari.


divendres, 2 de març del 2012

Compte enrera Remences 2012



El primer dia d’inscripció i ja som més de 1000 persones, una autèntica bogeria.
De fet tinc el Dorsal nº1090. Pel que he vist, els companys dels Desfrenats Gerard i Pont, també estan apuntats. Aquets si que son uns malalts, je je. Compto amb vosaltres, ja que si no hi ha res de nou faré la curta. A veure si d’una vegada per totes puc fer la medalla d’Or. Haurem d’entrenar molt, ja que des de fa uns quants mesos que no surto per carretera. Bé, espero que si animi algun company dels Nafent, ja que és una experiència d’allò més xula. Salut i fins Diumenge a la Marxa de Sta. Pau.