EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 10 de juny del 2012

Puig Neulós + avió



































Finalment i després d’uns quants caps de setmanes sense poder  agafar la bici, ja tenia una mica de mono, je je, he quedat  amb: L’Àngel, Hurnòs, Anguita, Climent i un servidor.  Tocava fer una sortida “Pata negre”, ruta 100% Hurnós...Paisatges impressionants i corriols molt xulos, això si, a estones passejant la burra, per no perdre el costum.
Bé, vam quedar a les 6:45 del matí a Besalú. Agafem cotxes i sense perdre temps, anem cap a Cantallops, on havíem de començar la ruta.
Un cop ja equipats i amb les màquines apunt, agafem la pista de pujada a Requesens que ve de Sant Climent. Mentre anem pujant, anem veien el majestuós Castell de Requesens. Un cop a dalt fem una petita volta per tot el perímetre i agafem un corriol de baixada, per anar cap el Coll Pregon, on passem per fagedes i boscos impressionants. Ja a dalt el Coll fem un petit descans, estirats al prat verd, que es pot trobar a dalt. Ja quedava poc per fer el Cim. Agafem la pista que dona la volta i que ens enllaça a la carretera enquitranada Francesa, que ve del Portús i que puja fins el Puig Neulós.
Un cop a dalt, ens estem una bona estona gaudint de les impressionants vistes que es poden veure, tant per la part catalana com Francesa.
Ja pràcticament s’avien acabat les pujades, quedava el millor, baixada per corriols molt ràpids i només una petita pujada, fins a trobar l’avió Francès que es va estavellar ja fa uns quants anys mentre apagaven el foc.
Havíem d’estar a l’aguait, ja que aquest es troba amb una baixada, a tocar la carretera, on en prou feines es veu. Realment impressiona, la cua és la zona on es conserva millor. Fem unes quantes fotos de record i de tornada cap a Cantallops altre cop, on aprofitem per anar el restaurant Can Tomàs a menjar una mica per recuperar forces i fer una mica de tertúlia. Una molt bona Sortida molt recomanable. Aquí teniu el Track de la Ruta penjada per l’Hurnòs ( http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2946881 ). En Total hem fet uns 45Km.
Encara que no he agafat gaire la bici aquest mes passat, anem fent sortidetes d’entre setmana, amb bici de carretera i muntanya. Quedem els Dimarts i Dijous a quarts de 8 del vespre, a ca l’Àngel. Ens hem de preparar de valent, ja que el dia 1 de Juliol, ens espera la Marxa dels companys de Pedalmaià. On hi haurà tota la penya dels Nafent i Desfrenats. Salut a Tothom.