EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 16 de setembre del 2012

Fira del Formatge Lladó







Avui Diumenge, després d’una setmana molt intensa, entre la ja passada 6ª Desfrenada i la mani x la Independència a Barcelona, que encara estem tots els que hi vam anar Impressionats per l’assistència massiva i festiva que hi havia, doncs bé què millor que fer una volta per l’Empordà amb BTT. Érem. Àngel, Rescalvo i un servidor. Hem anat direcció cap a Lladó, per veure la Dissetena Fira del Formatge. Un cop allà, començava a venir gent de tot arreu, de fet encara era d’hora. Aprofitem per menjar una mica i anem cap a Navata. El cap de res ja agafem el camí de tornada cap a Besalú, passant per Cabanelles, Maià, Dusquers...un munt de corriols i camins. El Final merescut toc a Can Quei on ens trobem Tota la tropa de Desfrenats, Lato, Mañas, Ayats... En Total uns 52 Km. Salut a Tothom.

Rocacorba, Lladó...






Amb una mica de retard, però com diuen “val més tard que mai”, faix una mica de crònica de la sortida del passat Dissabte 8 de Setembre.
Doncs bé, vam quedar a les 8:00 del matí, com sempre el Pavelló de Besalú. Aquesta vegada es tractava, de fer una sortida per carretera, ja feia uns quants mesos que no l’agafava. Érem: Lato, Àngel, Pont i un servidor. De seguida en Lato ens proposa anar a Rocacorba, això si que era una pujada d’aquelles que un dia o altre tot ciclista ha de fer, almenys els que vivim per aquestes contrades.
Anem direcció cap a Banyoles, tots ven agrupats i el cap de res comencem a fer la pujada. Info, de la pujada; Distància=13,8 Km, Desnivell=881 m, Pendent mig=6,50%.
La veritat és que un cop a dalt tana dónes de lo forta i dura que és,  junt amb Barcons, és de les dures que he fet fins ara. Fem un petit moseg i baixada, per anar cap a Esponellà, Cabanelles i tornada a Besalú. Una sortida molt xula amb un Total de 75 Km. Està prou bé. Salut a Tothom.


dijous, 13 de setembre del 2012

Fotos i + 6ª Desfrenada






















































Èxit Rotund de la 6ª Desfrenada, això era el comentari que es respirava el passat Dimarts 11 de Setembre. Amb una participació massiva, d’uns 470 Bikers, amb ganes de passar una bona matinal i disfrutar dels magnífics indrets de la nostra estimada Garrotxa. Per la zona de Beuda, on passava gran part del recorregut. Que aquesta vegada era molt ràpid i apte per tots els públics.  Al Final, Cap accident important i botifarrada popular, com marca la tradició.
No puc acabar, sense Felicitar tot el Grup humà que formem els Desfrenats, que mou aquesta Gran Festa de la btt. Començant pels seus principals culpables, que aquesta marxa sigui, una de les més importants de Girona, com no podria ser cap altre que en Mañas i Lato. Felicitats i Visca Catalunya Lliure!!! Salut a Tothom.