EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 20 de gener del 2013

Ruta 100% Corriols



Avui Diumenge èxit rotund a la sortida amb btt dels Desfrenats. Ni més ni menys que 12 Bikers, amb moltes ganes de passar-ho bé.
Érem: Mañas, Lato, Àngel, Paco, Kel, Pont, Gerard, Cesc, Marc Olivet, Garrisson, Molas i un servidor.
La ruta com ja ve essent habitual els últims dies, l’organitza en Kel.
Com sempre sortim a les 9:00 puntuals del pavelló de Besalú. Anem direcció cap a Sant Ferriol on agafem un corriol que ens porta cap a Coll Salom. Amb una mica de fang, que fa que una bona part del corriol el fem passejant el gos, com diria l’amic Garrisson. Uns corriols totalment nous, on mai hi havia passat. A dalt el Coll, fem un petit descans i aprofitem per menjar una mica. Sense perdre temps anem de baixada cap a Can Plà, on tenim el primer contratemps. Uns quants del grup es despisten i van a sortir per un altre camí. Per sort els localitzem, via mòbil i anem continuant la ruta tots plegats. El final i després de fer uns 24Km anem cap a Besalú, on com sempre acabem a Can Quei fent unes cervesetes, tot fent tertúlia. Una molt bona matinal, on per sort el temps ens ha acompanyat tot el camí. Bé Salut a Tothom i fins la propera.

diumenge, 13 de gener del 2013

Collet de Besalú




Primer de tot Bon Any a Tots!!! Bé, avui Diumenge he fet la primera sortida de l’any 2013. Érem: Lato, Mañas, David(Camping), David(Aspres), Molas, Alberti i un servidor.
Tocava fer-ne una de suau i així ha set, a les 9:00 del matí tots el pavelló de Besalú. La idea era anar cap a Serinyà, passant pel Collet de Besalú i Puig Hurtos. Fins el Collet pràcticament tot pujada amb fallada tècnica inclosa. La putada és que ha estat el “pressi” i això que portava “tubeles”. Un cop reparat el “pinxaso”, acabem de pujar  i anem cap el Puig Hurtos, on hem fet un petit descans. A partir d’aquí baixada fins a Serinyà, passant per un munt de corriols molt i molt xulos. El veure que començava a ploure, decidim anar cap a Besalú, més concretament a Can Quei, on fem unes cervesetes i algunes tapes, tot fent tertúlia de la divertia sortida, que havíem fet. En Total ens han sortit uns 20Km. Que per ser la primera sortida ja esta prou bé. Salut a Tothom i fins la propera