EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 31 de març del 2013

Santa Barbara de Pruneres









Segona sortida de Setmana Santa amb btt i repetim zona. L’Alta Garrotxa, amb uns paisatges verds i una visibilitat impressionant, degut a les darreres pluges que hem tingut. Avui canvi horari, i com sempre en Rescalvo s’ha despistat i una hora abans  ja estava a punt. Els altres a les 8:30 tots al pavelló de Besalú, érem: Àngel, Kel, David(Camping), David(Aspres), Rescalvo, Mañas, Albertí i un servidor. Agafem direcció cap a Argelaguer, Circuit Garrell, Sant Jaume, Castellà, Montagut i carretera de can Banal, on agafem trencant a l’esquerra per anar cap a Can Eudalt, on fem la primera parada tècnica i aprofitem per gaudir del paisatge on i predomina unes vinyes, que fan patxoca, no se de qui son, però pinta bé la cosa.
Anem tirant amunt per un corriol, per enllaçar més tard a la pista, també dreta de collons, que ens ha de portar cap a Santa Barbara de Pruneres. Allà fem un petit descans i piquem alguna cosa, mentre ens posem be per fer la foto Oficial de la sortida. Ja descansats, agafem un corriol de baixada d’aquells que no es troben, llarg i gran part cicable, Made In Aspres. Sortim a la carretera d’Oix i a partir d’aquí carretera fins a Sant Jaume, on agafem la pista que passa pel circuit del Garrell i Argelaguer. Ja a Besalú, com sempre cerveseta i tertúlia a Can Quei. En Total uns 47Km i uns 950m de desnivell, molt bona sortida, 100% Garrotxa. Salut i fins la propera.







divendres, 29 de març del 2013

Volta x Sant Grau d'Entreperes











Avui Sortida amb btt, per la nostra estimada Alta Garrotxa i primera escapada de Setmana Santa. Quedem a les 8:30, al Pavelló de Besalú, érem: Kel, Molas, Àngel, Pont, Gerard i un servidor. Agafem les bicis i màquina, ja que ens esperava una marxa una mica llarga. Anem direcció a Argelaguer, Circuit Garrell, Sant Jaume, Forn de Calç, Pont del Llierca i aquí agafem el corriol que ens porta a una pista, que segueix una línia. Primer entrebanc, degut a les fortes pluges dels últims dies, ens trobem el passallis  ple d’aigua i ens és impossible passar-l’ho, tot i que jo encara ho hagués provat, je je. Agafem un corriol que s’enfila cap a munt. Anem a sortir a la pista de Sant Grau, sense temps a descansar pujada i manta. Collons quina pujada, és d’aquelles on no tens gaire temps a descansar, no hi ha planers. Passem per Can Pentinet i a la Quintana fem un petit descans, per agafar forces. Ja només ens quedava pujada fins el Serradell, quasi res. Ja a dalt pràcticament última pujada de la sortida, ja que a partir d’aquí, baixada picada, passant per Monteia, on ens hem trobat una Salamandra el mig de la carretera. Ja a Sales de Llierca, passem pel Borró i carretera a tope fins a Besalú. Com sempre acabant fent unes cervesetes a Can Quei, tot fent tertúlia i amb un munt de gent que hi havia pels carrers, es nota que son festes. En Total uns 50Km i  uns 1000m de desnivell, molt bona ruta. Salut a Tothom.

diumenge, 24 de març del 2013

Ruta x Mieres + Can Met












Sortida amb btt per la bonica zona de Mieres. Ja feia uns quants mesos que amb en Kel li voltava pel cap anar a fer una sortida amb btt + dinar a Can Met.
Doncs aquest Dissabte va ser el dia. Quedem a les 7:30 el pavelló de Besalú. Érem: Kel, Àngel, Mañas, Ayats, Anguita, Canet, Jep i un servidor. Agafem els respectius cotxes i anem direcció capa Mieres.
Cap a les 8:30 comencem a pedalar. Anem cap a la zona de Rocacorba, passant abans per Falgons, Collet de Bastarra... Una molt bona sortida amb algun contratemps, com les caigudes sense conseqüències d’en Kel i l’Ayats. Aquesta vegada també ens acompanyava en Canet, el paio feia uns quants mesos que no tocava la seva flamant bici, però ha aguantat com un valent. El Final ens han sortit uns 27Km i uns 1000m de desnivell. I com a premi Final un Gran Dinar a Can Met de Mieres. Un dels millors restaurants de la zona, on sempre està a ple de gent. Aquesta vegada ens hi hem trobat uns quants Ferrari aparcats a fora, quin goig que feien. Bé Salut a Tothom i fins la propera.

dilluns, 18 de març del 2013

8ª Marxa BTT Fontcoberta







Segona  Marxa amb btt de l’any i una de les que més m’agrada. La 8ª Marxa btt de Fontcoberta, ja fa uns quants anys que no i fallo.
Aquesta vegada quedem amb els companys dels Desfrenats, a les 7:45 del matí al pavelló de Besalú. Carreguem les bicis a la furgo del pressi i cap a Fontcoberta falta gent. Érem: Àngel, Kel, Molas, Cristian, Jordi Pont, Mañas, Rescalvo, Ayats, Eruk, Lato i un servidor. Ja allà ens vam trobar amb en Valencia i en Climent.
La sortida va ser a les 9:00 i nosaltres tots a primera fila, tots apunt per la Foto Oficial, com sempre l’Àngel va fer de les seves i es va colar amb els organitzadors de la marxa, je je quin paio. La sortida brutal, mai m’avia passat tanta gent, anaven com un cuet, vam fer un tap de collons. Nosaltres xino xano, amb l’excepció d’en Climent , que anava amb el grup capdavanter. La llàstima és que es va perdre i el cap de poc ja el tornàvem tenir a darrera, encara que nomes fos uns segons.
Una marxa com sempre molt ràpida, però també molt trencacames. Vaig anar una bona estona amb en Lato, on amb un revolt tancat em vaig estavellar pel terra, per sort no va estar res. Ja mes endavant vaig trobar en Kel i en Mañas i pràcticament vam anar la resta de la marxa junts. Els últims quilòmetres van ser una altre cosa. Tothom anava a tope, en Mañas va posar el turbo i ja no el vam veure més fins a l’arribada, on ens esperava una gran botifarrada per recuperar forces, tot fent tertúlia. En Total uns 34Km i què millor que acabant fent unes cervesetes a Can Quei. Bé Salut a Tothom.

dilluns, 4 de març del 2013

XV Marxa BTT Santa Pau































Primera marxa popular de l’any i no podia ser cap altre que la XV Marxa btt de Santa Pau. La tinc marcada el calendari, ja que és de les mes guapes de la Garrotxa, passa per un munt de camins i corriols impressionants.

Bé, carreguem les bicis  a la furgo d’en Mañas i cap a Santa Pau falta gent. Aquesta vegada també érem colla: Àngel, Kel, Mañas, Paco, Molas, Albertí, Rescalvo i un servidor. Un cop allà, ens trobem un munt de coneguts; en Marc i en Rovira de Maià, en Jordi i l’Aniol de Besalú, companys de feina, Xico, Quel, Lluís...
A les 9:00 tots a pedalar, la idea era fer la llarga. El començament molt ràpida i passant per paisatges d’allò mes xulos, com la sempre emblemàtica Fageda d’en Jordà, però a partir de Font Pobre, la cosa ja començava a canviar. Pujades i més pujades, amb un 27% de desnivell i baixades, on havies d’anar amb molta cura. Pràcticament vaig fer tota la marxa amb el company Kel, el paio està fortíssim. No s’acabava mai, el final fins i tot algun “amago” de rampa. Vam fer mes de 2Km amb la bici el costat, passejant el gos, com diria en Garrisson. Ens van sortir uns 50Km i un desnivell de 1700m. La vaig trobar una mica dura, però a l’hora 100% btt, en estat pur. En total unes 4h11m, quasi res. La nota negativa va ser la caiguda del company Lluís, soci dels Desfrenats, que el van haver d’anar a buscar en ambulància. Espero que l’operació que li fan a la cama, el proper dimarts li vagi d’allò més bé. Salut i Molts Ànims Lluís.