EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 16 de gener del 2011

Nafent Quilòmetres...





Diumenge de primavera, és el què ha fet aquest matí i ja en van uns quants. Un dia radiant, que sembla que no estiguem passant l’hivern. En fi, és el que hi ha i per això he quedat aquest matí, amb la colla dels Desfrenats a les 9:00, puntuals al Pavelló. Aquesta vegada érem uns quants: Rescalvo, Albertí, Mañas, Jordi Molas, Paco, el del Càmping i un servidor. En Willis(http://unbikerdepages-ferriol.blogspot.com/) i la Lídia han marxat més d’hora hi han anat tots solets cap a Rocacorba, una ruta d’uns 60km, quasi res, aquest si que van forts. Bé nosaltres hem anat a fer una volta ja força habitual i molt xula, que és fer trossos de la Desfrenada, combinats amb la MontcalBike 2010. Pujant la trivana per anar a buscar el corriol de dalt, que està de muerte!!! El pressi és un Linze baixant per allà, no hi ha deu que l’atrapi. Després direcció cap a Santa Magdalena i cap a buscar la baixada ja mítica dels tobogans, que per cert avui hem fet feina, ja que hem tret l’arbre que fa dies que hi havia el final de la baixada, ara ja tenim tota la baixada neta fins a baix. Aquesta baixada l’haurem de catalogar, ja que tothom que i passa queda al·lucinat. Ja començava a ser una mica tard i hem decidit anar ja direcció cap a Besalú, passant per algun que altre corriol. Un cop a Besalú, no podia faltar la parada obligatòria a Can Quei, per fer la ja merescuda cervezeta. En total ens han sortit uns 33 Km.

PD : Aquest Dissabte passat uns quants de la Colla dels Nafent, van anar a fer una volta cap a Crespià, d’uns 50 Km de recorregut. Eren : En Bereques, Anguita, Climent i Xicu. Així m’agrada, que la cosa no pari, ja veig que es comença animar. Jo no i vaig poder anar, però hem quedat per aquest Dissabte dia 22, per agafar la furgo i anar cap al pantà de Boadella, o algun altre lloc. Bé ja n’anirem parlant. Salut a Tothom.

3 comentaris:

  1. Si si,molt forts nosaltres,i una merda !!!,la feinada que hem tingut per arrivar a casa !!!!

    ResponElimina
  2. Es que no es pot badar. Segurament aquest diumenge vindré. Sobretot no abuseu de mi.

    ResponElimina
  3. Merci nois per treure l'arbre, estava en un lloc molt mal parit, amb en Fàbrega l'altre dia deiem d'anar-hi amb la motoserra, jo quan hi passava anava sol i era imposible treure'l!!
    El primer dia que m'el vaig trobar vaig tenir molta feina a frenar!!

    P.d. demà disabte anem a buscar corriols nous per la Montcalbike 2011 en tenim 3 o 4 anirem a veure si son ciclables!!!!!!!

    ResponElimina