EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 13 de febrer del 2011

Open BTT BMW 2º Prova, Lladó





Agafant posicions


Primer de la Volta Curta










En Molas dels Desfrenats

Primer de la Volta Llarga





El premi Final

Avui Diumenge, hem aprofitat que feien la 2º prova, de l’Open bmw Martin i Conesa a Lladó, per anar-ho a veure amb btt des de Besalú. Aquesta vegada i participava en Climent dels Nafent i en Molas dels Desfrenats. Hem quedat a les 9:00, del matí com sempre el pavelló de Besalú. Deu nido la colla que erem: Àngel, Rescalvo, Mañas, Albertí, David, Carles (Garrison), Lídia (Edurne), Willi ( http://unbikerdepages-ferriol.blogspot.com/) i un servidor. Un dia magnífic, com ja acostuma a passar els cap de setmana.

Sortim direcció a Maià, passant per el camp dels avions, on per sorpresa nostre, ens hem trobat un cotxe de Guarda Civils, amagat amb dues persones a dins, ves a saber què buscaven. En fi un cop a Maià, anem direcció a la Creu i després cap a Vilademires, on ja ens trobem les marques de la marxa i les cintes per tot arreu. Era d’hora, o sigui que de segur que no ens trobariem els participants de la marxa. Un cap a Lladó, anem fins a la plaça, on hi havia la sortida, però ningú enlloc, hem preguntat i ens han dit que eren al camp de futbol. Allà hi havia la mainada que feien un circuit exclusiu per a ells i tela com tiraven, més d’un ens hauria fotut canya. Hem estat una estona per allà, fins que hem decidit anar a veure l’arribada dels primers Bikers, tant de la marxa curta com llarga. Ens hem instal·lat amb una pujada, just avanç de l’arribada i mentre anàvem fent un mossec, anàvem veien els primers que arribaven. Per cert el primer de la llarga, ha estat en Marc Trayter, de Radikal Bike, el paio anava sobradíssim, amb molta avantatge del segon. De fet, corre proves del campionat del Mon. Després d’una bona estona observant el nivell que hi havia, hem anat un altre cop cap a Besalú. Hem agafat la carretera de Cabanelles i després, direcció cap a Crespià. Avans d’arrivar el poble trenquem a la dreta per anar a buscar la pista que passa pel Mas Riera i direcció cap a l’Incarcal. Allà passem pel Tubo, que travessa la nacional. Passem per la Confiança i a tota llet cap a Can Quei, ja que la setmana passada no i vam poder anar. Allà cervezeta, fruits secs, per recuperar forces i tertúlia de la bona matinal que aviem passat. En Total ens han sortit uns 38 Km.


PD: El Dissabte passat, en Xicu i l’Anguita de la Colla dels Nafent, van anar a fer una volta cap a Sant Grau (Sadernes), el Sarradell, l’Orri i Tortellà. En Total van fer uns 40 Km. Així m’agrada que la cosa no pari.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Quim.
    A veure si algún dia en fem una plegats, ok???
    (La Dolo)

    ResponElimina
  2. Ens haurem de preparar de valelent si volem venir, je je. Ja veig que aneu molt forts. Salut i endavant.

    ResponElimina