EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 20 de juny del 2011

Test Montcal Bike 2011





Després de quasi un més de fer el ronso: entre F1, motoGP, Despedida…Ja tocava començar a fer una sortida com deu mana. De fet la setmana passada ja vaig sortir un parell de dies entre setmana, amb els Desfrenats. El Dimarts érem: Robert, Albertí, Àngel i un servidor. Vam anar a fer la trivana i una mica de volta per Maià i el Dijous només dos valents, L’Àngel i un servidor, que també vam anar a fer una volta pels voltants de Maià. En Total amb els dos dies vam fer uns 50 Km, que per començar ja està bé.

Els companys de Pedal Maià, ens van convidar a fer un primer Test de la marxa d’aquest Diumenge dia 26. No podíem fallar i vam ser uns quants els qui vam voler conèixer de primera mà el circuit, que ens avien preparat. Vam quedar el passat Dissabte a les 8 :00, del matí a Maià. Érem uns 9 bikers dels Nafent, Desfrenats i Pedal Maià: Anguita, Paco, Hurnós, Àngel, Marc Olivet, Quim (Mingo), Pep (Maià), Climent i un servidor. Jo, l’Àngel i l’Hurnòs, vam quedar a Besalú i vam fer el tram fins a Maià en btt, passant pel camp dels avions. Un cop tots reunits, comencem a pedalar, en Marc ens feia de guia. El paio, no se com pot conèixer tants camins, ja que molts dels que vam passar eren desconeguts per nosaltres. Comencem a fer pujades, baixades, una mica de pista, força corriols i boniques vistes incloses. Un circuit d’allò més currat, estic segur que la gent que la fagi aquest Diumenge, els hi agradarà d’allò més, us ho recomano.

Un cop fet el Test de la Marxa, que per cert vam acabar fent la volta llarga d’uns 40Km.

Què millor que acabar aquesta gran sortida, amb un gran esmorzar de forquilla i ganivet, a la Torre de Maià. Allà ja ens esperava en Canet, que no sent perd ni una. Allò més que un esmorzar va ser un dinar, va estar d’allò més bé. Un cop acabat de fer la copa, tertúlia i tots cap a casa. La veritat és que la tornada a Besalú es va fer una mica llarga, ja que vam tornar amb bici. Bé, ens veiem aquest Diumenge 26, a la XIV Moncal Bike. Salut a Tothom.


PD: Aquí, trobareu tota la informació sobre la Marxa: http://pedalmaia.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada