EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 28 de novembre del 2011

XX Marxa BTT Oix



                                     





Diada per recordar. XX edició d’una de les Marxes amb BTT més mítiques de la Garrotxa, la XX Marxa d’Oix, que es va celebrar el passat Diumenge. Vam quedar a les 7:00, puntuals a ca l’Àngel. Carreguem les bicis a la furgo d’en Rescalvo i tots tres: Àngel, Rescalvo i un servidor anem cap al Pavelló. Allà ens esperava, en Lato, Gerard, Paco, Jordi Pont. Un cop tots reunits direcció cap a Oix. A les 8:00, ja érem a lloc. Només arribar, ens trobem, l’Hurnòs i en Cesc. Com que anàvem bé de temps, anem a fer les inscripcions i decidim anar a fer el cafè el bar, ja que feia un fred de justícia, estava tot gelat. Sort d’una mica de foc que hi havia… ens va ajudar a entrar en calor, je je. S’acostava l’hora i decidim anar a preparar les màquines, però abans xocolata d’esfeta amb bunyols. Tot un luxe, pel dia que feia. El cap de poc ens trobem en Climent, ja estava ben equipat i apunt per la sortida. Hi havia un munt de gent coneguda, principalment de la Garrotxa. No i podien faltar els amics dels Aspresxtrem, amb en Manel, Risi, Anna, Jou, Tulin, Isa…
Discurs de sortida, en commemoració, de la XX Edició i tots a pedalar. La veritat és que el primer tram, em va agradar, ja que no hi havia la ja mítica pujada de Grau, que fer-la només començar, mata. Anava a bon ritme, vaig anar seguint un ciclista de la Pinya que anava a un ritme prou bó. Un cop feta la primera volta i arribada a Oix, ara si, ens enfilem cap a Grau d’Escales. No se’m va fer tant passada com altres anys, anava sol, amb la referència del ciclista de la Pinya. Un cop a dalt, fang per tot arreu. Al segon avituallament, on separava la llarga de l’extra. Decidim fer l’extra, ja que la majoria del grup la feia. Quina radada, mare meva, el primer tram encara, però la resta, pràcticament tot a peu. Sort que el grup que anava érem tres i anàvem comentant la jugada. No es veia ningú per enlloc. Un cop agafem el camí, que enllaçava la llarga de l’extra, tot va canviar. Només quedava baixada fins a l’arribada, una baixada molt ràpida i xula. El Final em van sortir, uns 40 Km. Tota la penya, estava fent la cervesa i jo tot just em fotia la botifarra, això si amb una mica de vinillo. Tertúlia amb els colegues i la sensació d’haver passat una molt bona matinal de btt, amb molt bona organització, ja que hi havia gent pels punts més crítics de la Marxa. Des d’aquí vull Felicitar a Tota la gent d’Oix per la seva implicació. Espero repetir l’any vinent. Aquí teniu informació sobre la Marxa (   http://ovoxo-oix.blogspot.com/     ) i el Track de la Volta Extra llarga, d’en Cesc Abulí, que per cert diuen que va fer quart, el paio està fortissim, sort que no te temps d'entrenar que si no... (  http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2250918  ). Salut a Tothom. 






diumenge, 20 de novembre del 2011

Sortida "Relampago"



Avui Diumenge, sortida “relampago”. Quedem a les 9:00 del mati al pavelló de Besalú, on per cert, ja hi havia gent esperant per dipositar el seu vot. Per qui no se n’hagi enterat avui dia 20, son les eleccions “ de la nación de España”, je je. Dit això, ens hem presentat a la cita en: Molas, Rescalvo, Paco, Àngel i un servidor. Feia un temps una mica ranci. Tota l’estona ha estat a punt de ploure, el final res de res. Només començar, primera baixa, l’Àngel ha tingut un problema tècnic a la bici hi ha avandonat, quina llàstima. Els que quedàvem, hem anat cap a Espinau. Una pujada que no sacava mai. Pel camí ens hem trobat a un munt de boletaires. Un cop a dalt, fem petar la xerrada amb un parell de motoristes de trial de Serinyà, que ens han explicat les seves enecdotes, per les muntanyes. Després agafem una pista que en Molas ens diu que porta cap a Sales de Llierca i ens quedem parats el final d’aquesta, amb una casa tot abandonada on estava plena de motos i cotxes vells. En fi, que decidim fer marxa enrera i anar altre cop cap a Besalú. Ja era tard i el temps amenaçava pluja. Que millor que acabar la jornada prenen unes cerveses + tapes, a Can Quei tot fen tertúlia. En Fi, en Total uns 31 Km de pedalada. Bé, Salut a Tothom.

PD: La setmana que ve. Tenim una cita on no hi podem faltar, és a Oix. Fan la XX Marxa Popular amb btt. Espero trobar tan els companys dels Nafent, com els Desfrenats. Per anar fent boca ( http://ovoxo-oix.blogspot.com/ )

dilluns, 14 de novembre del 2011

Festival de Colors



         



















El passat Dissabte vam fer una sortida “pata negre”. Aquesta vegada érem: L’Hurnòs, Àngel, Albertí i un servidor. Vam quedar a les 8:00 del matí, a l’aparcament del Vertisol, Les Preses. Un cop allà, descarreguem les màquines i a pedalar falta gent. L’Hurnòs sabia baixat el track el Gps, la ruta pintava molt bé i el temps i acompanyava. Comencem a agafar la carretera que porta cap a Joanetes, després pujada direcció a Bracons, de moment res de planer, tot pujada. Ens desviem cap a l’esquerra per un camí que voreja la muntanya, amb un desnivell brutal fins arribar a dalt el Coll de Bracons, on ens trobem la carretera plena de cotxes aparcats. Un cop a dalt, agafem el camí de l’esquerra, on hi ha la barrera que prohibeix el pas a vehicles motoritzats. Una mica de pujada i baixada per un corriol, fins arribar a una Fageda majestuosa, una mica de parada i aprofitem per repostar aigua d’una font. Continuem fent camí cap a Cabrera. L’Albertí començava a tenir les cames enrampades i em d’afluixar la marxa. Per sort el cap de poc ja li va marxar. Passem per indrets totalment desconeguts per nosaltres. La cosa es començava a enfilar, fins arribar a Falgars. Allà ens trobem amb unes vistes impressionants, uns prats majestuosos, plens de vida. Agafem el camí de baixada que ens porta cap a l’ermita de Sant Miquel de Castelló. De fet no tot es baixada ja que per arribar a dalt l’ermita, que esta sobre una penya, vam haver de carregar les bicis a coll. Un cop a dalt ens trobem amb un munt de gent, semblava les rambles. Gaudim una estona de les vistes i ara si, cap avall que fa baixada., passant per un corriol on vam haver de fer una bona estona caminant, però era d’allò més xulo.
Finalment havíem arribat a Joanetes, on acabem d’arribar cap el lloc de sortida. Una matinal molt guapa, totalment recomanable, amb molt bona companyia. Per si voleu veure la ruta, aquí la teniu ( http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2208652  ). En Total uns 42 Km. Bé, Salut a Tothom.