EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 16 d’abril del 2012

Volta Llarga Remences







El passat Dissabte, vaig quedar amb en Climent dels Nafent, per anar a fer una volta que feia temps que em ballava pel cap. Era la Volta llarga del Remences,  sortint això si de Les Preses.
Vam començar a pedalar pels volts de les 9:15, només sortim i ja ens trobem la colla dels Aspresxtrem, amb en Manel el capdavant, feien sortida cap a Girona per carretera. Nosaltres trenquem a Joanetes i amunt que fa pujada. Ja havia avisat en Climent que anés tirant el seu ritme, ja que el paio està a una altre galàxia. No em podia cremar tant aviat, vaig anar pujant a un ritme prou bo, a un ritme constant. De seguida vaig perdre de vista en Climent. Al cap de poc ens trobem a una colla de ciclistes que venien de Figueres i em passant tots d’un a un, quins collons, tenia la moral per terra. Un cop a dalt a Coll de Bracons, me’ls trobo parats fent fotos. Sense temps a descansar, fem la baixada fins a Torelló passant per la Vola, ens vam trobar un munt de ciclistes que pujaven, realment ha de ser dura de collons, algun dia l’haurem de fer. Un cop a Torelló, agafem la carretera fins a Manlleu.
Decidim parar-nos un moment a Sant Martí Sescorts, on fem un petit descans per menjar una mica i recuperar forces per l’últim tram.
A partir d’allà comencem a fer pujadetes d’aquelles enganyoses, ja que no eren dures, però no pares en cap moment. Vam fer el Coll de Can Bac i finalment el mític Coll de Condreu, on també ens vam trobar la Colla de Figueres i igual que Bracons, anaven a tota llet, aquesta vegada ja els esperava i els vaig deixar passar a tots.
Bé, un cop a dalt fotos de rigor i baixada fins a Sant Esteve d’en Bas amb unes pendents de vertigen.  Ja només quedava la recta Final, fins arribar a Les Preses on teníem el Cotxe. En Climent al no tenir-ne prou, encara va baixa a Sant Jaume amb bici. Per cert el tiu ha estrenat una BH de carbono molt xula. En Total ens van sortir uns 90 Km i amb la sensació de que Tot Deu Entrena...  Salut a Tohom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada