EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 14 de maig de 2012

Terra de Remences 2012Un any més i ja en van tres, hem fet una de les Marxes Ciclistes Populars, amb més participació i més xules, almenys per mi del nostre país, el Terra de Remences 2012.
Com no podia esser de cap altre manera, quedem el Diumenge ven d’hora. A les 6:15 ja estàvem tots al Bar Sport de Besalú per menjar una mica i començar a escalfar motors. Érem: Pont, Gerard i un servidor. Aquesta vegada hi havia en Pont que debutava. Un cop ven tips i després de parlar de la tàctica que havíem de fer,  agafem la furgo i amb un no res ens plantem a Sant Esteve d’En Bas. Allà ens trobem en Climent, el paio feia la Volta Llarga, quasi res. Fem la foto Oficial de la Marxa i tot a punt per la sortida. Aquesta vegada canvia el reglament, primer surten els de la Volta Llarga i el cap de poc sortiríem nosaltres, el de la Curta. Tot això per evitar aglomeracions de gent i accidents.
Un cop a la sortida, ens trobem en Molas, venia de vacances a Galícia i em comenta que no està de tot bé, ja que no ha entrenat i està tip de menjar peix i beure albarinyo, je je. També em trobo amb l’Equip de Font Esports, amb els dos integrants i companys: Quel Banus i Xicu Cano, que la fem petar una estona.
Bé, ja ha arribat el moment, es dona la sortida de la llarga i tot seguit la curta.
Passem per la Sortida s’activa el Xip i  noi a partir d’aquí, gassss, gassss i més gasssss. Surto com una moto, fins i tot en Molas em diu que si m’he tornat boig, je je . Tenia de fer medalla d’or, era el gran objectiu i no podia parar enlloc. Em va quedar gravat el cap. Només sortir ja em trobo, la penya de Sant Jaume, animant com cossacos, molt emocionant de veritat, eren: Bota, Sònia, Canet i Bereques, anaven a veure F1, però abans no es volien perdre la sortida del Remences.
Passada fuges per Olot i ja a Bianya, comencem a veure els últims corredors de la Volta llarga. Era un continu de passar gent. Ja a la primera pujada, la del Capsacosta,  agafo la roda d’un parell de ciclistes, que anaven a un von ritme, no paraven de xerrar. Els deixo a un Km de coronar el Coll. Sense parar-me com us havia dit el primer avituallament, faig la baixada fins arribar a Sant Pau de Seguries. Miro d’agafar un grup, per anar llençat fins a Ripoll, passant per Sant Joan les Abadesses, on hi havien els carrers plens de gent. A estones érem més de 200 corredors que formàvem el grup, una passada. Comencem a enfilar-nos per les fortes rampes, dels primers dels dos colls que ens quedaven, el Coll de la Creu. Allà només valia anar fent a un ritme constant, ja que si volies seguir els més forts hi havia perill de petar la màquina. Així o vaig fer, per cert a mitja pujada em vaig trobar en Xavi de Can Manxa amb moto organització i la vam fer petar una estona, mentre anava pujant. Després del primer Coll, passo de llarg del segon avituallament, si si no em vaig parar i cap a fer l’últim de la marxa, el famós Coll de Cannes. Passem per Vallfogona i el cap de res ja em trobava a dalt el Coll de Cannes.  Quedava la perillosa baixada fins arribar a Olot, no podia arriscar, vaig baixar a un von ritme, però vigilant molt. Tota la baixada amb grup, ja a  Olot, passem per el Futur nou Hospital i amb una rotonda d’aquelles, em trobo la Mari amb una banderola groga, fent quadrar els Ciclistes. A partir d’allà, intento agafar un grup, on hi havia un ciclista de la colla de Montagut, ja no el vaig deixar fins a l’arribada. Les interminables rectes de la parcel·lària, no s’acabaven mai. El ritme era molt bo i intento aguantar, fins a la ja esperada ARRIBADA de Sant Esteve D’en Bas. Aixeco el cap i veig 3:04, per FI,  ho havia aconseguit, ja tenia de segur Medalla d’OR quina ilu, estava més Feliç que un nen amb sabates noves, je je.
Mentre espero que arribin els altres companys, agafo l’obsequi Final del Maillot i a menjar i beure per recuperar-me. El cap de poc ja veig en Molas en Gerard, i en Pont, la fem petar una bona estona.
En Resum, el Temps Final ha estat de 2:58:51, amb la classificació Final de 271, amb un promig de 31.87 Km/h. Els altres companys:

Molas: 3:04, Gerard: 3:17, Pont: 3:17 i en Climent a la marxa llarga: 5:34, brutal!!!


PD: De cara l’any vinent, ja estem preparant, amb en Gerard i Pont, fer el salt a la volta Llarga, Tot un repte, je je. Salut a Tothom.3 comentaris:

  1. Però que dius boig !!!!!! quina manera més cruel de voler-me liquidar !!!!

    ResponElimina
  2. Quim,rapid a la llarga,que estas perdent "tantus",felicitats !!!

    ResponElimina