EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 3 de juny del 2013

Carreterus el Far!!!





Surt el Sol i la gent cap a fer esport. Córrer, caminar, btt, carretera...Tant si val, l’excusa és fer alguna cosa a l’aire lliure i més després de no ser quants dies de pluja i mal temps.
Nosaltres  el passat Diumenge, vam decidim anar a fer una volta per carretera.  La tenia una mica descuidada després de fer el Remences. Érem: Sararols, Lato, Molas, Garrison, Gerard, Pont, Farci i un servidor.
Sortim de Besalú i agafem direcció cap a Olot, un cop allà, si afegeix en Sararols, el més espavilat del grup, je je. Agafem la parcel·lària a Les Preses i anem tirant a un bon ritme cap a el Coll de Condreu, el mític Coll que es troba a 1010m i segons diuen, un dels més guapos que hi ha a la zona, encara no l’avia fet mai.
Comencem a pujar a un ritme prou bo, però el cap de res en Lato comença a fer algun “Letxasso”, per així trencar el Grup. Anem pujant el ritme fins arribar a dalt el Coll,  on fem el re agrupament. Que per cert, trobo que es fa prou bé i sobretot és ideal per fer entrenos, de fet estava ple de ciclistes, amunt i avall.

Un cop reunits ens arribem fins el Far, ja que es troba a només uns 4Km. Feia uns 20 anys que no hi anava, quasi res. Gaudim de les magnífiques vistes i amb un no res, cap a baix i relleus a tope fins altre cop a Besalú. On com sempre encara ens queda temps per anar a fer unes cervesetes a Can Quei. En Total uns 100Km i la satisfacció de passar una molt bona matinal d’esport. Salut i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada