EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 17 de novembre del 2013

Volta x Mieres












El passat Dissabte, vam anar a fer una sortida amb btt, per  la zona de Mieres, amb l’excusa d’anar a dinar al restaurant Can Met. Aquest últims mesos he estat una mica desconnectat del Blog, però això no vol dir que no agafi la bici, poc però i vaig. Aquesta vegada érem colla: Àngel, Kel, Hurnòs, Manel, Toni, Rovira, Marc, Jep i un servidor.
Vam agafar els respectius cotxes i cap a Mieres falta gent. Un cop allà, agafem les bicis i puja que fa fort. Una “radada” de collons, no se si vam pujar uns 600m de cop. Tant és així, que l’Àngel ens abandona i va a fer una ruta pel seu conte, quin paio, je je. Els altres anem fent, quasi més caminant, que a sobre  la bici. Vam anar cap a Can Badia, el Torn, on vam fer un petit descans i la foto de Grup, el Collell i altre cop a Mieres. On vam acabar fent un molt bon dinar a Can Met. En David i l’Ayats es van afegir més tard, ja que segons sembla, van haver d’anar a tallar llenya i no van poder venir a pedalar, quin parell.

En Total vam fer uns 24Km i uns 800m de desnivell. Us deixo el Track de la Ruta, feta per l'Hurnòs. També tenim el Video, fet per en Kel. Molt bona sortida. Salut i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada