EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dissabte, 18 de setembre del 2010

Post Desfrenada sobre Mullat

Pujada Galceràn

Tot darrera

La Trivana

Com Puja el Payo

Hem fet cim

Sense comentaris

Ple de fang


El premi final

Avui, després d’una setmana amb fortes pluges, l’Àngel, en Franc i un servidor, hem quedat a les 8:00 del matí, al pavelló de Besalú, per fer el circuit de la Desfrenada, que es va fer amb molt d’èxit el passat 11 de Setembre. De l’equip Nafent el final no ha vingut ningú, per por de pluja i també tot s’ha de dir, degut a que uns quants integrants de l’equip marxen la setmana vinent cap a Cuba i no volien tenir cap lesió d’última hora, de d’aquí us desitjo un molt bon viatge i a passar-ho bé que us ho mereixeu.

Bé, tornant a la sortida d’avui. Hem fet els mateixos trams que la Desfrenada, tot anava molt bé, el terreny una mica moll, però es passava bé, fins que hem començat a sentir gossos de cacera.

Estàvem el mig del merder, hem començat a veure caçadors de Beuda, de parada del porc senglar i el final hem decidit canviar la ruta i continuar cap a Lligordà i fer l’últim tram a partir de l’evocador. Allà ens hem enfilat amunt cap a l’antena i després a la Trivana. Un cop a dalt hem recuperat forces i a fer el corriol, la veritat és que és molt xulo, llàstima que hagis de pujar tant per fer-lo. Un cop feta la baixada hem anat cap a Sta Magdalena de Maià i a fer el corriol dels trampolins, que vam poder fer a la Montcalbike d’aquest any. El cel començava a amenaçar un altre cop pluja, així que cap a Can Quei falta gent, passant avanç per la Confiança . Allà unes cervezetes ven fresques i tertúlia sobre la marxa.

Una volta molt xula per fer. Entre la Desfrenada i la Montcalbike, quedaran unes rutes que són una passada, amb corriols nous…

Bé, en Total ens han sortit uns 40 Km. i el temps que ens ha esset benèvol i no ha plogut en tot el matí. Salut a tothom.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada