EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 1 de novembre del 2010

Caminada Cadaqués - Cap de Creus
















Ja feia temps que m’havien regalat el llibre, Camins de ronda, La travessa de la Costa Brava, 12 Etapes 255 Km. D’en Jordi Puig i en Sergi Lara. Em feia gràcia començar a fer la ruta per etapes i el passat Dissabte va ésser el primer. Per cert en Bereques i la Coral de la colla de St. Jaume ja l’han feta tota complerta, l’estiu passat. Nosaltres per començar, vam triar Cadaqués - Cap de Creus. Vam sortir de Besalú amb cotxe, cap a les 10:00 del matí, direcció cap a Cadaqués. Érem : En Pep, Gemma, Berta, Susanna i un servidor. Ja portàvem els entrepans fets i l’intensiu era quedar-nos a dinar de bocates el Cap de Creus. Un cop aparcat el cotxe a Cadaqués, comencem a caminar, seguint el camí que s’enfila pel carrer Miranda a tocar la platja es Poal i continuem pel camí de Portlligat.

Un cop el poble, passem per la casa de Salvador Dalí i la Gala i creuem la platja fins arribar a dalt de tot del passeig, on ens enfilem carretera amunt, fins arribar a l’antic camí que porta el Cap de Creus. Els paisatges son una passada, és tot natura, no hi ha cap edificació enlloc i es pot veure un munt d’oliveres i cales del tot verges. El cap d’unes dues hores arribem el punt d’arribada, el majestuós Cap de Creus. Allà el primer que fem és anar a fer una cervesa ven fresca a la terrassa del bar per recuperar-nos una mica. Més tard fem el picnic amb vi i cava del país i a fer una volta per l’entorn, com la cova de l’infern… Avanç de marxar anem a fer l’últim refrigeri al restaurant que hi ha a l’altre costat i de tornada cap a Cadaqués, passant pel mateix camí.

En resum una ruta molt recomanable per fer. Bé, ara tocarà preparar la pròxima.

PD: Aquest dissabte, uns quanta de la colla dels Nafent van anar a fer una volta en btt. Eren: en Bereques, Ferrer i Anguita. Van anar cap a la Muntada de Montagut. En total van fer uns 35 Km. Salut a tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada