EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

divendres, 24 de desembre del 2010

Salut i Bon Nadal a Tothom!!!







Ara que venen dies de grans àpats i d’estar amb la família, he decidit fer un parèntesi i aprofitant que tenia festa, he agafat la bici de carretera. Feia uns tres mesos que n’hi la tocava i tenia ganes de fer una sortida, que ja feia dies que la tenia el cap.
Un cop hem acabat d’esmorzar amb la Susanna, ella havia quedat amb la seva germana, per comprar regals i jo m’he equipat i cap a pedalar falta gent. He sortit, cap a les 10:00 del matí, direcció cap el Coll de Bracons (1148m). Feia un dia un mica grisot, com diria en Molina, però no feia fred i això és bó, si res més no per pedalar. He anat cap a Argelaguer i primera pujada a Tortellà, que a mi m’agrada molt, ja que és molt constant. Una mica de descans i un altre cop pujada, aquesta fins a Montagut. Un cop a la rotonda agafo direcció cap a Castellfollit i trenco cap a St. Joan les Fonts. Anava a un bon ritme, passo per la Canya i agafo la carretera que va a Vallfogona, fins arribar a la Petrocat. Allà direcció al nou Hospital Comarcal de la Garrotxa, que ja comença agafar forma. Cap a la Pinya falta gent, aquest troç era el mateix, que el que vam fer, a la Terra de Remences 2010. Passant per la parcel·lària i pobles com Mallol, Puigpardines…Però el que no era igual era la pujada que m’esperava, ja que l’altre vegada vam anar cap a St. Esteva d’En Bas i allà s’acabava. Començo la pujada amb moltes ganes, però com veig els més de 7km que em queden, m’ho agafo bé. Agafo un ritme i Nafent, fins arribar a dalt el Coll, el cap de 45 minuts, més o menys. Prova superada, una pujada forta de Collons, sobretot els últims km, però amb unes vistes que son una passada. La veritat, val molt la pena, espero fer-la un altre dia acompanyat d’altres ciclistes i companys com: Gerard, Marc…La baixada ha estat una mica perillosa, tinc el fre de darrera que no frena i he hagut de ser una mica prudent. Un cop a baix, agafo direcció a Les Preses, Olot, St. Cosme, Castellfollit, St. Jaume, Argelaguer I finalment, arribada a Besalú. Un total de 83 Km i unes 4 hores de durada. Una volta molt recomanable i maca, on passa íntegrament, per la Nostra estimada Garrotxa.
Només queda dir-vos, que passeu un MOLT BON NADAL, amb companyia de les persones més estimades. Salut.



2 comentaris:

  1. Ets "lo puto crac",com diria en Puyol,sense fer fressa,pero "nafent", jeje.A veure si coincidim algun dia d'aquests,que faig festa fins el dia 3 de gener,que ja tocaria, jajajaja.

    ResponElimina
  2. Qui t'ha parit, si tu dius que es dura, per mi ja deu ser !!!! jo la tinc a l'agenda. Un dia hi hem d'anar que jo encara la tinc pendent. Felicitat i bon Nadal !!!

    ResponElimina