EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 23 d’octubre del 2011

Marxa BTT Sant Martí Vell




Avui Diumenge, he anat per primera vegada a la Marxa BTT de Sant Martí Vell.
Aquesta vegada érem, l’Àngel i un servidor. Cap a les 7:45 del matí carreguem les bicis el Clio i cap a Sant Martí falta gent. Un cop allà ens trobem amb un munt de bikers. El poble és petit i estava força col·lapsat. La cosa pintava bé. El cap de poc ens trobem en Fàbregues, Rovira i Marc de Pedal Maià. També ens hem trobat en Jordi Molas i el seu fill David. A les 9:30, tots a punt per començar a pedalar, hi havia nervis. A la sortida la gent ha sortit com un coet, de fet era puntuable per la Copa Gironina hi això es notava hi havia molt nivell.
He sortit junt amb en Fàbregues,  hem fet pràcticament tota la marxa junts, menys el tram final. El paio ha apretat de valent i no he pogut aguantar el seu ritme, la veritat és que ja estava força cuit. L’Àngel i en Rovira han fet la volta curta. Era un recorregut trenca cames, pujades que no s’acabaven mai, una mica de baixada i tornar a pujar, així tota l’estona. Pràcticament tot era pista, menys algun tram de baixada. Era trencacames de collons, però el que he trobat que estava molt bé ha estat l’organització. Els camins ben senyalitzats, gent de la organització per tot arreu, avituallaments molt complerts : amb crosants, plàtans, isostar, cocacola…i sobretot el premi final, una ampolla de vi DO Empordà  + camiseta…Aquesta vegada i com ja sol ser habitual ens l’han donat només fer l’inscripció. I com no, botifarrada i cervesa, per recuperar forces, tot fent tertulia amb els companys. En Total uns 32 Km amb un desnivell acumulat de 1000 m.
El Track de la Marxa ( http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2068826 ) Ja de tornada a Besalú, cerveseta a Cal Renoc, per acabar de rematar la jornada. Salut a Tothom.

PD: Vull agrair també a l’organització per l’emotiu minut de silenci que hem fet tots, abans de la sortida, en memòria, del company i gran aficionat el ciclisme, Casquet, que com ja sabeu ens va deixar el Dimecres passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada