EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Volta per l'Alta Garrotxa







Com deien l’altre dia, sortida “Pata negre”, pels voltants de l’Alta Garrotxa. Un indret per molts desconegut, que amaga llocs i vistes espectaculars.

Bé, aquest Diumenge, he quedat amb els companys dels Desfrenats, per anar a fer una volta amb BTT. A les 8:00, tots puntuals al pavelló de Besalú. Aquesta vegada érem: Quel Galceran, Albertí, Jordi (Pitre), Jaume, Àngel, Cesc i un servidor.

La ruta ja la portava el cap, l’Àngel i en Cesc. Sortim direcció cap a Santa Bàrbara, Terme municipal de Montagut i Oix i uns dels llocs més emblemàtics de l’Alta Garrotxa.

Passem per Argelaguer, cabanes del Garrell, St. Jaume i un cop a Montagut, passem pel bici carril fins a la creu, on agafem la pista que puja cap el Cos. Una pujada d’allò més forta, que fa que ens comencem a treure roba. Arribem a l’encreuament, on per el Road Book dels Aspres, hi havia els avituallaments i agafem la pista que ens porta fins a la carretera de Can Banal. Allà trenquem a la dreta més endavant, per agafar la pista que ens portarà el destí Final de Santa Bàrbara de Pruneres. Una pujada que es fa molt feixuga, ja que passa per trams de pista on hi ha molta pedra.
Un cop a destí, gaudim de les impressionants vistes i fem un petit queixal, per recuperar forces. Ja tots ben descansats, comencem a baixar per un corriol una mica tècnic, però d’allò més xulo. Anem baixant fins arribar al riu Llierca, on el creuem pel vell mig, ja que no hi baixa ni mica d’aigua, està tot d’allò més sec. Ens arribem fins a l’hostal de Sadernes, on ens parem a fer unes fotos a la Font de Can Galceran, amb els dos deixebles de costat. Quin goig que fan, je je. 
Aquesta vegada per tornar cap a Besalú, passem tota vora de riu, per la pista del costat esquerra, que va a sortir abans del Pont del Llierca. Passem pel costat del Forn de Calç, Castellà, St. Jaume i fem el mateix recorregut anterior, per arribar ja el Final de la Ruta d’avui.

Una sortida molt guapa, amb uns 1000 metres de desnivell acumulats i 48 Km en Total.
Salut i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada