EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dijous, 29 de desembre del 2011

L'última sortida del 2011







Aquest Dijous, hem fet l’última sortida amb BTT de l’any, almenys per la meva part. La veritat és que ens ho hem passat d’allò més bé, per fi he coincidit amb en Willis ( http://unbikerdepages-ferriol.blogspot.com/ ), que per cert li he estirat les fotos del blog, merci nano. Feia no se quant que no fèiem una sortida plegats. En fi, a les 9:00 del matí, tots puntuals, al pavelló de Besalú. Érem: Àngel, germà Willis, Molas i un servidor. De fet la ruta d’avui es podria anomenar “ I LOVE NAVATA”, ja que en menys d’una setmana, entre uns i altres l’hem feta tres vegades, jo hi he anat dues vegades. Aquesta  vegada hem passat per la Confiança, Dosques, passem per la pista que va a Crespià, Caixàs i travessem la N-260, per arribar a Navata. Un cop allà, fem un mossec, com sempre a la plaça de l’església i sense encantar-nos gaire anem camí de tornada. L’Àngel ens guiava i ens deia que feia temps, quant anava amb quad, passava per una pista que et portava a Espinavessa. Daixò res de res, avui el “Tàndem Galceran”, ens ha fallat, els teníem ven perduts per Navata. Sort que hem trobat un Biker, que ens ha indicat el camí de tornada, que si no encara a hores d’ara donaríem voltes per Navata, je je. Potser m’he passat no... Doncs bé, finalment trobem la carretera d’espinavessa i l’agafem per anar fins a la N-260, a prop del radar de Can Vilà. Allà tots en fila fins a Besalú per carreta. Un copa allà, Cerveseta + Tapes + Tertúlia, aquesta vegada a Cal Renoc, per fer la despedida de l’any. En Total ens han sortit uns 47 Km.

PD: Espero i desitjo que el proper any, sigui molt millor que el que estem a punt de deixar. Molta Salut i Feliç 2012!!!!

dimarts, 27 de desembre del 2011

Cremant els Torrons...





Per fi, una mica d’esport…je je, després de l’àpat de Nadal, què millor que fer una sortida amb BTT. Aquesta vegada vam quedar a les 9:00, al pavelló de Besalú. Feia un dia radiant, encara que la fred apretava de valent. Doncs què carai, uns quants valents vam quedar per fer una volta per l’empordà. Érem: Àngel, Albertí, Molas, Lluc i un servidor. La ruta ja l’havíem fet fa uns mesos, quant ens vam trobar els participants de la Marxa de Navata, de cares. Doncs, que carai aquesta vegada la vam fer el revés, amb una mica de trampa, ja que el tros final, un cop a Caixàs, vam fer la tornada per carretera, per guanyar temps i així, poder fer la cervesa, aquesta vegada al Bar el Sol.
En Total ens van sortir uns 45 Km. Bé, Salut a Tothom i aprofitar el que ens queda d’any, que això s'acaba.

dissabte, 24 de desembre del 2011

diumenge, 11 de desembre del 2011

Sant Miquel de Comaderoura

   










Avui sortida, de les ja Clàssiques i perquè no dir-ho, una de les més boniques que podem fer per aquestes contrades. Pujada a Sant Miquel de Comaderoura. Doncs bé, a les 9:00 del matí, tots puntuals el pavelló de Besalú. Aquesta vegada érem:  L’Àngel, Rescalvo, Paco, David, Manel, Gerard i un servidor. Després de fer una mica de conya amb en Rescalvo, madridista confessat, sobre la justa i merescuda victòria del Barça 1-3, contra el Madrid. Comencem a pedalar direcció, cap a l’esqueleto. Allà reagrupament i a punt per fer l’última pujada i més forta del dia, que ens ha de portar el magnífic prat que hi ha a dalt de Sant Miquel. Un cop arribem a la pista principal, comencem a pujar i a fer diferents grups. En Paco i en David, pujant a tota llet, els altres anem pujant dosificant forces, per a no arribar a dalt trinxats. Bé, un cop a dalt, mengem una mica i ens arribem fins el pla, per poder gaudir de les vistes i aprofitar per fer alguna que altre foto. Més tard agafem el corriol, que baixa, per sota el pla i que va cap a Espinau. Pel camí trobem molta pedra suelta, degut a les fortes pluges de fa uns dies. Un cop arribats a la pista que et porta a Espinau, agafem la baixada direcció cap a Besalú, passant per la linea de Beuda, que ja haviem fet per l’última marxa, de Pedal Maià, on en Manel ens ha fet una capgirella, per sort sense conseqüències. Ja arribats el destí final, com no podia faltar, uns quants hem anat cap a Can Quei a fer la cerveseta + tapa i tertúlia de la bona matinal de btt que hem passat. En Total ens han sortit uns 30 Km. Salut a Tothom.

dissabte, 3 de desembre del 2011

Pujada el Mont i més




Ja feia temps que tenia la bici de carretera aparcada, no trobava mai el moment, ja que normalment agafo la btt i els caps de setmana, per desgràcia, només son de dos dies, je je. Doncs què carai, avui m’he decidit a agafar-la. Després d’un bon esmorzar amb família, agafo la bici i cap a la Mare de Deu del Mont falta gent. De fet aquesta és una ruta que m’agrada molt. Acostumo a fer-la, mínim un parell o tres de cops l’any. Feia un temps ideal, n’hi fred n’hi calor i amb un cel força clar, condició important per poder veure la magnífica vista que hi ha. Vaig pujant a un bon ritme, no s’hem fà gens passat. Un cop a dalt, quin goig que fa. El temps de pujada, des de casa a Besalú, 1h28, que per mi està prou bé. Som uns privilegiats de veritat, a pocs Km de casa podem gaudir d’unes vistes brutals : El mar de fons, el pantà de Boadella,  muntanyes nevades del pirineu, l’estany de Banyoles, la nostre estimada Garrotxa…En fi, un cop a dalt, refrigeri a la terrassa i uns moments de relax, ven merescuts. Ja a punt de baixar, em trobo amb uns motoristes de Vic i la fem petar una estona, aquesta gent d’Osona porten la benzina a la sang. Baixada molt controlada, ja que hi havia forces cotxes pujant i direcció cap a Can Vilà. Allà agafo la carretera, direcció Figueres, trencant a la dreta per anar cap a Espinavessa. Carretera molt tranquil·la i maca. Passo per Vilert, poblet de quatre casas i cap a Esponellà. Després de fer el primer repetxo de la pujada,  em trobo l’Hurnòs amb la furgo i es para una estona. El paio ja venia de fer una ruta amb btt per l’Empordà, d’uns 45 Km, anava ben enfangat, deia que estava tot ple de fang. Continuo cap a Banyoles, on faig la volta a l’estany. Allà també trobo romegueres, aquesta vegada, la dona i la cunyada, que anaven a fer la volta caminant. Ara si, sant tornem-hi fins a Besalú. Bé aquesta vegada els Km totals no els poso, ja que el conta quilòmetres, no funcionava del tot bé. El temps total de la Marxa, unes 4h. Bé Salut a Tothom.

PD : Aquesta setmana, més concretament, el Dilluns dia 28, a les 20:00. Va néixer en Roc Vila Vilarrasa, fill del company dels Nafent, Bota i la Sònia. Ahir el vaig veure i ja punta maneres: és alt i llarg de cames, o sigui ideal per començar a pedalar ben aviat, je je. Felicitats perelleta!!!