EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 22 d’abril del 2012

Besalú - L'Escala - Besalú










Diumenge d’entreno Total, per la Marató de Los Monegros, que ja tenim a tocar.
Bé,  aquesta vegada quedem molt d’hora, a les 7:00 del matí ja estàvem tots a punt de marxa al pavelló de Besalú. Érem: Àngel, Gerard, Pont, Lato, Mañas, Garrison i un servidor. Un cop tots reunits, agafem les màquines i a pedalar falta gent. Ens esperava un bon tute de Km, ja que anàvem direcció a L’Escala per montanya. jo ja ho havia fet amb els companys dels Nafent, però aquesta vegada, era anar i tornar a Besalú, quasi res... El cel amenaçava tempesta una estona o altre. Per sort anàvem ven equipats, ja que quan érem cap a Medinya ha començat a ploure a estones. En Mañas ha petit algun contratemps, la bici no li canviava, tenia el cable trebat i ha hagut d’anar tota la marxa amb el plat mitja. Haurà de fer una posta a punt abans de los Monegros. El cap de poc ja ens hem hagut de refugiar amb una granja de porcs abandonada, per posar-nos els respectius impermeables, fotia un ploure impressionant. Per sort el cap de poc a parat i em continuat la marxa més tranquil·lament. Passem per poblets molt petits que quasi no si veia ningú enlloc, portàvem un ritme prou bo. En lato, Àngel i Garrison portaven el ritme. La veritat és que s’ha m’ha fet molt curt, amb un tres i no res ja ens plantàvem a L’Escala, més concretament a Sant Martí d’Empuries. Allà hem fet les respectives fotos vora mar hi hem aprofitat per menjar i beure, per recuperar-nos una mica per la tornada. Tots menys el mes espavilat del Grup en Galceran, que ja ha trucat a la Fina que el vingués a buscar a L’Escala per anar cap a Roses amb cotxe. Quins privilegis que té el paio.
Bé, el xiringuito la fem petar una bona estona, fins que decidim fer el camí de tornada altre cop, ja que en Pont i companyia estàvem glaçats. Fotia un fred que tela. Mentre fèiem el camí de tornada, per sort ens trobem amb un temps molt més bo, fins i tot a estones surt el sol. Fem el mateix recorregut que l’anada, però jo i en Lato ens despistem mes d’una vegada, sort que el presi sempre està el lloro i ens guiava pel bon camí. El ritme era força bo, teníem de fer una mitja de més o menys 20 km/h i pel que sembla l’hem superat prou bé. Anàvem tota l’estona agrupats i anàvem fent relleus per dosificar forces. Cap a la resclosa ha estat un campi qui pugi ja que en aquest punt la gent ha anat a tot gas fins a la carretera de Fares. Un cop tots reunits altre cop carretera i manta fins al Final de la marxa a Besalú.
Un magnífic entreno per los Monegros, ja que hem fet uns 115 Km amb btt, que si no recordo, és el meu record amb un dia, amb aquesta modalitat. Una matinal molt profitosa amb molt bones sensacions i divertit de collons. Salut a Tothom i a entrenar, que ja queda poc per les grans cites.

1 comentari: