EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

divendres, 6 d’abril del 2012

Nafent Km...per les grans cites








Avui tocava anar a estrenar la flamant bici de carretera de l’Àngel, una Massi de carbono. A les 7:30, ja estàvem apunt de marxa. Érem: Rescalvo, Molas i un servidor. Carreguem les bicis a la furgo i cap a Roses falta gent. Allà ens esperava l’Àngel. Decidim anar direcció a Sant Pere de Rodes, passant per Vilajuïga.
Arribem el cartell de 8km per Sant Pere i comencem a pujar, de seguida en Molas comença agafar el ritme, jo miro de seguir-lo fins a dalt. Anàvem a un bon ritme, de fet aquesta pujada ja la tinc pamada, en pocs dies l’he feta tres vegades.
 Un cop a dalt fem un petit descans i el cap de poc ja ens trobem a sobre les bicis per començar a baixar, aquesta vegada cap el Port de la Selva. Una baixada molt xula amb unes vistes impressionants. Un cop a baix el Port, anem cap a Llançà a un ritme prou bo. Quedava el pitjor, l’última pujada de la matinal, per arribar el trencant de Roses. El veure que anàvem bé de temps, decidim anar a fer una volta cap a Castelló per una carretera secundària que l’agafem a Pau i tornem per una altre carretera que ens porta un altre cop a Pau. Ja ho teníem coll avall, només quedaven 8 km per arribar a Roses. Un cop allà, anem el pis de l’Àngel, on hi fem un piscolabis com sempre de collons: Pernil, olives, patates...i el que no podia faltar, unes fresques cervesetes. El Final ens han sortit uns 70 Km, que penso que ha estat un bon estreno per la bici nova i per començar a ficar-nos en forma, per les marxes del proper més, tant la de Los Monegros, com la del Remences. En principi, dèiem amb l’Àngel per anar aquest Diumenge a la Marxa de Sant Jordi d’Esvalls, a veure si algú si anima. Salut a Tothom.

1 comentari:

  1. jo m`hi apunto! demà aniré a fer el café a can quei a veure si acabo d'engrescar al presi. ja quedarem per diumenge.
    salut !

    ResponElimina