EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 2 de juliol del 2012

XV Montcal Bike










Després d’un parèntesis d’unes tres setmanes, Finalment he sortit el cap de setmana amb btt. Ja en tenia ganes, de fet, la setmana passada havíem fet algun petit bossi de la marxa, amb l’Àngel. Tot i tenir casament el dia abans, en (Marc Quei i la Marina), no m’ho podia perdre, havia d’anar a la ja mítica Marxa dels companys de Pedalmaià, la XV Montcalbike de Maià.
Aquesta marxa és la preferida i la que aplega més gent de l’equip NAFENT.
Quin goig que feia... érem 12 bikers: Climent, Cesc, Hurnòs, Paco, Anguita, Tura, Canet, Ferrer, Aniol, Parrina, Xico i un servidor. També hi havia els Desfrenats: Àngel, David, Lato, Jan, Paco, Manel...
Un cop fetes les inscripcions i amb les màquines apunt, a les 8:30 puntuals, es dona el tret de sortida. Havia agafat els primers llocs, fent de llebre uns pocs metres a en Climent i en Cesc. Aquets anaven com un cuet, el cap de poc ja els vaig perdre de vista, jo anava el meu ritme, conscient del què m’esperava. El cap de pocs kilòmetres,  ja comencem a pujar. Passem per un munt de corriols nous, per la zona de ca l’Alzina, la Creu, Santa Magdalena i tornada cap a Maià, on els que fèiem la volta llarga 38 Km, anem direcció cap el camp dels avions. Allà anava amb un grup de tres, em trobava força bé, un cop fem el corriol de pujada, noto que la roda de darrera amb perd vent, ostia!!! Tenia el neumàtic sense vent havia rebentat... quina putada, agafo una bombona petita de gas i la poso a la vàlvula. Aconsegueixo inflar el neumàtic, pujo a la bici i a pedalar.  El cap de poc torno a notar que falta vent, m’avia deixat la vàlvula oberta, anem bé...torno a posar una altre bombona petita i ara si, deixo que es buidi tota. Un cop veig que el neumàtic està dur, torno a pujar a la bici i cap a fer l’antena i la tribana, quasi res.  Veig el tercer avituallament, on hi havia en Lluc i omplo el bidó, anava eixut d’aigua, got de Coca cola i amunt. Al·leluia, ja era a dalt, estava fet caldo, ara quedava el millor, baixada fins a l’arribada a Maià.
El Final un Temps de 2h:38 minuts i amb la sensació que havia disfrutat d’allò més, amb una mica de patiment el final, je je. De caps a menjar l’entrepà de buti, que ja havia fet la gana i a fer tertúlia amb els amics, ja n’hi havia uns quants que estaven entaulats.
Després d’una bona estona i un cop reunits tot l’equip, amb en David i l’Àngel anem a fer l’últim toc al Mitqwe de Besalú, per despedir la gran matinal, que aviem passat. Aquí trobareu el Track de la Marxa Mitja, per en Joan Abulí ( http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3024748 ). Per cert Vull felicitar a l’organització de la marxa i tots els col·locadors de Pedalmaià, su han currat de valent. També a en Climent i en Cesc, pel seu gran paper; un segon i un cinquè lloc Brutal!!! Son uns Màquines. Més informació de la Marxa ( http://pedalmaia.blogspot.com.es/ ) Bé, Salut a Tothom.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada