EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 7 d’octubre de 2012

Arran de mar

Sortida per emmarcar. D’aquelles que creen afició.  El passat Dissabte, aprofitant que segons deien els meteoròlegs, faria un dia esplèndid, amb temperatures suaus. Vam decidir fer una escapada cap a la costa. Aquesta vegada sortiríem arran de mar, per fer una volta amb btt, per la costa de l’Alt Empordà. Érem: Anguita, Hurnòs, Àngel i un servidor. Carreguem les bicis a la furgo de l’Hurnòs i cap a Port de la Selva falta gent. Allà ja ens esperava l’Àngel, amb el seu flamant Seat 600. Sortim des de la mateixa platja, per anar cap a la Selva de Mar, a partir d’aquí, comencem a pujar fins arribar al Coll del Peni. Passant per corriols on les branques i els arbustos et deixaven les cames ven esgarrinxades. Pel camí ens trobem una batuda de senglar, on per cert es podia observar totes les parades que feien, degut a les armilles vermelles.
Ja en aquest punt, anem direcció cap a Cadaqués passant per pista. Un de les imatges mes guapes i espectaculars d’aquesta ruta, és quan baixes a Cadaqués. Les vistes del Cap de Creus de fons i les barquetes a la platja, impressionants.
Bé, ja a Cadaqués, mengem una mica i sense perdre temps, anem cap a Portlligat, on agafem el camí cap el Cap de Creus. Ja a la carretera, a 1 Km d’arribar, trenquem a l’esquerra per una pista per anar a trobar el GR. El seguim per anar cap a Cala Tavallera. On hi ha una baixada dreta de collons. Una de les cales més tranquil·les i maques que podem trobar a la zona del Cap de Creus. A l’hora de pujar tres quarts del mateix. Una pujada amb uns pendents i pedres que et deixen sense aire per respirar. Continuem seguint el GR que ara si, ens porta fins el mateix poble. Un dels meus preferits de l’Empordà. El Port de la Selva.
Un cop els cotxes i amb la calor que feia decidim fer una remullada, aprofitant que teníem la platja a tocar. Ostia que freda que estava l’aigua, només l’Hurnòs i un servidor ens atrevim a banyar-nos.
Ja per acabar, anem a menjar i recuperar forces, a la Cooperativa de Garriguella. On fem un bon dinar, acompanyat d’un bon vi Do Empordà, tot fent tertúlia de la gran matinal que havíem realitzat.
En Total uns 45 Km, amb un desnivell de 1153m. Aquí teniu el Track de la ruta, fet per Joan Abulí. ( http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3438908). Salut a Tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada