EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 1 d’octubre del 2012

El Mont amb BTT






Cap de setmana passat per aigua, almenys pel què fa el Dissabte.  Nosaltres per sort, vam quedar el Diumenge. On feia un dia ideal per fer esport. Quedem com sempre a les 8:00 del matí, el pavelló de Besalú. Érem: Àngel, Molas, David i un servidor.
El veure que estaria tot moll, no vam voler arriscar. Vam decidir fer una sortida per la nostre estimada muntanya, la Mare de Deu del Mont. On l’Àngel, s’estrenava, mai avia pujat amb bici el cim. Fem la ruta típica, passant per Beuda, Sagaró, per enllaçar a la carretera que ve de Cabanelles. Anem pujant a un bon ritme, sempre junts. Ja el Monestir de Sous, en Molas comença a pretar la màquina i miro de seguir-lo fins el final. El paio es nota que porta un bon entreno, està fort de collons.
Un cop tots a dalt, gaudim de les magnífiques vistes que podem veure, amb un dia molt clar, on fins i tot es pot veure el Pedraforca i la primera enfarinada de la temporada del Pirineu. Fotos de rigor i un cop ben abrigats, baixada amb cura, ja que estava l’asfalt moll hi havia perill de patinades, fins a Besalú. I que millor que acabar la sortida fent unes cervesetes a Can Quei, per recuperar forces. El Final uns 45 Km. Salut a Tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada