EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 24 de febrer de 2013

Btt amb neu, a l'Alta GarrotxaAhir sortida amb btt, per la zona de l’Alta Garrotxa i èxit rotund de participació. En total érem 10 Bikers: Quim(Mingo), Marc, Hurnòs, Àngel, Mañas, Kel, Serrano, Climent, Molas i un servidor,  en moltes ganes de passar-ho bé.
Aquesta vegada quedem a les 8:30 al pavelló de Besalú. La cosa pintava bé, començava a sortir el sol i tampoc feia tant fred com deien que faria.
Anem direcció cap a Argelaguer, passant pel Circuit del Garrell, Sant Jaume, els Angles, Castellfollit, passem per Castellar, per anar a sortir cap a la carretera de Colldecarrera. Un cop allà, ens enfilem cap a Malcasat i Oliva Giberta, on comencem a veure una miqueta de neu. Agafem un corriol de baixada que ens portarà cap a Can Bundància. Carretera asfaltada per Can Banal on ens desviem a l’esquerra, direcció a Santa Barbara. Una pujada forta de collons, no s’acaba mai. Passem per Espigoler, on el cap de poc ens desviem cap a Planseslloses. Per fer un corriol molt xulo, fins arribar a la carretera de Sadernes, on la creuem per anar seguint la línia, fins el Pont del Llierca. Agafem la pista que ens ha de portar cap a Tortellà. Passem pel ven mig del poble, per anar cap el bicicarril fins a Argelaguer.
A partir d’aquí, carretera i manta fins a Besalú. Ja per acabar, premi Final d’Etapa a Can Quei, tot fent unes cervesetes i picant alguna que altre cosa per recuperar forces,  amb tertúlia inclosa.
Molt bona diada de btt, per les nostres contrades i amb molt bona companyia. En Total uns 50Km i 1100m de desnivell, un bon entrenament per la setmana vinent, on si no hi ha cap imprevist, anirem a la Marxa de Santa Pau. Salut i Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada