EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 4 de març del 2013

XV Marxa BTT Santa Pau































Primera marxa popular de l’any i no podia ser cap altre que la XV Marxa btt de Santa Pau. La tinc marcada el calendari, ja que és de les mes guapes de la Garrotxa, passa per un munt de camins i corriols impressionants.

Bé, carreguem les bicis  a la furgo d’en Mañas i cap a Santa Pau falta gent. Aquesta vegada també érem colla: Àngel, Kel, Mañas, Paco, Molas, Albertí, Rescalvo i un servidor. Un cop allà, ens trobem un munt de coneguts; en Marc i en Rovira de Maià, en Jordi i l’Aniol de Besalú, companys de feina, Xico, Quel, Lluís...
A les 9:00 tots a pedalar, la idea era fer la llarga. El començament molt ràpida i passant per paisatges d’allò mes xulos, com la sempre emblemàtica Fageda d’en Jordà, però a partir de Font Pobre, la cosa ja començava a canviar. Pujades i més pujades, amb un 27% de desnivell i baixades, on havies d’anar amb molta cura. Pràcticament vaig fer tota la marxa amb el company Kel, el paio està fortíssim. No s’acabava mai, el final fins i tot algun “amago” de rampa. Vam fer mes de 2Km amb la bici el costat, passejant el gos, com diria en Garrisson. Ens van sortir uns 50Km i un desnivell de 1700m. La vaig trobar una mica dura, però a l’hora 100% btt, en estat pur. En total unes 4h11m, quasi res. La nota negativa va ser la caiguda del company Lluís, soci dels Desfrenats, que el van haver d’anar a buscar en ambulància. Espero que l’operació que li fan a la cama, el proper dimarts li vagi d’allò més bé. Salut i Molts Ànims Lluís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada