EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 10 de juny del 2013

Negats d'aigua


Dissabte passat per aigua i ja en van uns quants. No hi ha maneres de fer net.
Bé, nosaltres com si res. Quedem a les 7:00 del matí a Sant Jaume, aquesta vegada anàvem amb els Nafent: Hurnòs, Xicu, Bereques, Anguita, Àngel, Climent i un servidor.
Agafem els cotxes i ens acostem cap a Campdevànol. Pel camí plovia a brots i barrals, però un cop a Campdevànol res de res, que coi, agafem les bicis i amunt que fa pujada.  La intenció era anar cap al Santuari de Montgrony. Passem per l’esglèsia de Sant Pere d’Aüira, on fem el primer descans i fem la Foto Oficial. A partir d’aquí comença a ploure de valent sense parar, però continuem pujant.
No parava i el final decidim girar cua cap avall, passant per un altre lloc.

Agafem el bici carril fins arribar altre cop a Campdevànol, anàvem molls com ànecs. Ens canviem com podem i anem cap a Sant Jaume, a fer un petit caixal, acompanyat d’unes cervesetes tot fent tertúlia, a Ca l’Anton. Tot i el mal temps, vam poder fer uns 22Km. Us deixo la ruta de al sortida, feta per l’Hurnòs, ( Ruta ) Salut a Tothom i fins la propera.

2 comentaris:

  1. Quim , com uns agrada l'aigua !!
    Segur que debía ser una bona zona per pedalar , la pròxima ruta que fagi l'Hurnós no me l'he vull perdre !!

    ResponElimina
  2. Ok nen, la zona molt guapa. Ja en té una el cap que enllaçarà amb aquesta, fins arribar a Castellar de N'hug. Salut!!!

    ResponElimina