EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dissabte, 7 d’agost del 2010

Embardissada amb btt, pel Castell de Collfort...

Fent estiraments

Pujada a Xenacs

L'equip al Puig Rodó

Quines vistes

Meditant

Amunt Bereques !!

Entrevancs

On és el camí?

Les Figures

En Climent, el Castell de Collfort

Gaudint de les vistes

Els dos Cracks

Després de molts de dissabtes de sortir amb btt de St. Jaume, avui ens hem desplaçat cap a les Preses amb la furgo d’en Climent: erem sis valents, en Climent, Bereques, que per cert ara feia dies que feia campana, Xicu, Paco, Hurnós i un servidor. Un cop descarregades les bicis, a l’aparcament de l’Eroski, hem anat direcció a Xenacs, una d’aquelles pujades mítiques de la Garrotxa. La veritat és que son 5 Km intensos, sobretot el primer tram. Un cop a d’alt, ens hem desviat pel camí de la dreta que porta al Puig rodo. No hi havia pujat mai, us o recomano, té unes vistes bestials, l’hurnós ens ha fet una classe Mestre dels noms de les muntanyes que des d’allà es podien veure: des del Taga a la Mare de Deu del Mont…Ens hem enfilat per un corriol direcció a Fontpobra. La veritat és que el camí era molt tècnic, ens hem fet un tip d’arrossegar la bici i de treure arços de les cames i els braços, però el recorregut i les vistes, so valien.
Allà hem visitat el Castell de Collfort, que té unes vistes privilegiades de la Fageda.
Hem deixat el camí que portava fins a Fontpobra i ens hem desviat cap a Can Xel. Després de tant de temps de carregar la bici a coll, hem pogut anar a cavall, je je.
De cop, paf, puf, en Climent se’ns ha fotut a terra, quina caiguda “deu meu”, el tenia a davant i el girar-se per veure on érem, ha ensopegat amb un trencaaigües i ha caigut.
El començament ens pensàvem que s’hauria fet mal de veritat, però sembla ser que només té rascades a la cama i els braços. Hi havia una parella d’avis molt amables, per cert, que de seguida han vingut a veure què passava i si necessitàvem alguna cosa. Trobar gent així val la pena. Bé, s’han tornem-hi que no ha estat res, ens hem dirigit cap a la Fageda, amb una fresca que feia, que donava gust. Allà en Bereques ens ha guiat, diu que és el territori de les sortides amb btt de la Coral, és com a casa seva. Finalment hem arribat el punt de partida, hem carregat les bicis i cap a St. Jaume falta gent.
En resum, una matinal diferent i divertida, amb un desnivell acumulat d’uns 1000 metres i 25 Km fets, que jo penso que la meitat els hem fet a peu. Per cert ja tenim data per la sortida a l'Escala, serà el Dissabte dia 28 d’Agost. Bé ja us informarem. Salut i Bones Vacances a Tothom.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada