EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dimecres, 18 d’agost del 2010

Volta Fi de Vacances...

Ja arribem a dalt...



Els Cracks


Quin goig que fem




Avui, després d’uns quants dies de no tocar la bici i de marxar uns dies amb la Susanna cap a Peníscola. He quedat amb el company dels ASPRESXTREM i que fa uns quants anys que viu a Besalú, tot i que ell sempre diu que és de Castellfollit, Manel Beatobe.
El “payo” està molt fort, per això he aprofitat que venia de passar una setmana a Astúries amb l’Elena, fen grans apats i beure bon vi i així no m’ha matxacat tant.
Bé, hem agafat la bici de carretera i per variar hem fet la volta mítica, o sigui, direcció a Banyoles passant per Fares, Mieres, on m’ha ensenyat una font que hi ha aprop de la carretera, el cantó esquerra, que i raja aigua fresca de Collons, allà hem repostat una mica d’aigua. La veritat és que deunido els ciclistes que ens hem creuat, mentres anàvem cap a Sta. Pau. Hem creuat el poble i amunt que fa pujada, sembla que no s’acabi mai, penso que és una de les més dures d’aquesta volta. Un cop a dalt, com sempre toca baixar, ens hem posat en fila i cap a Olot falta gent. L’última baixada en Manel m’ha fotut una passada que no l’he ni vist. De tornada cap a casa hem passat per St. Cosme, Castellfollit, St. Jaume, Argelaguer I finalment el punt d’arribada Besalú.
El final m’han sortit uns 72 Km i hem tardat unes dos hores i mitja. Ha estat molt bé, és una d’aquelles voltes que no et cansaries de fer-la mai. De fet és l’última vegada que agafo la bici, per vacances, ja que dilluns, sant tornem-hi a treballar i aquets quatre dies que queden, marxem amb moto, amb els col·legues de St. Jaume: Canet, Ferrer, Pirri, Bereques, Illa i un servidor, cap a Santander, a veure com serà, quina por. Per cert el Dissabte 28, dèiem d’anar cap a L’Escala amb btt, o sigui que ja ho sabeu. Salut a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada