EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 5 de setembre del 2010

Ja queda poc per la DESFRENADA

Circuit Curt





Circuit llarg



Tots apunt per sortir




Aquest Diumenge, he quedat amb els companys dels Desfrenats de Besalú, per fer el circuit complert de la Desfrenada, volta llarga. Erem uns 22 bikers, que ens hem reunit al pavelló de Besalú, a les 8:00 del matí. Hi havia gent que feia la volta curta i d’altres com nosaltres que fèiem la llarga. La veritat, és que m’ha agradat molt, hi ha corriols molt xulos i alguna pujadeta que deu nido. La majoria de recorregut passa, per Beuda i Maià. Vull felicitar, els Lato, Mañas, Alberti i companyia, per la corrada que han fet, trovant camins nous i netejar-los, ja que alguns d’aquets estaven molt malament. Pel que fa a la marxa, he tingut el primer pinxaso, des de feia molt de temps, la putada és que m’ha passat, mentres pujava la trivana, o sigui que nafent. Per lo demés ha anat tot molt bé. El final hem quedat només: en Mañas, Willis (Biker de Pagés), Ángel, Jordi Molas, Cesc i un servidor, aquets hem tingut un premi molt merescut la cerveza a la Torre de Maià. Els altres han anat plegant abans per diferents compromisos.
Des d’aquest blog, recomano que aquest dissabte dia 11 de Setembre, si podeu anar-hi i aneu, ja que val molt la pena de veritat. Ja se que son les Festes de Tura, però què i farem.

Per cert el dissabte passat, uns quants dels companys de la Colla dels Nafent, van anar a fer una volta amb btt, pels voltants del Mort, Sant Ferriol…Van fer uns 40 Km. Eren: en Xicu, Canet, Ferrer, Bereques, Climent, Paco i Anguita. Bé, salut a tothom.


2 comentaris:

  1. Amb mi ja hi podeu contar... Vindré amb la meva filla i uns amics. Amb la meva filla farem la curta i els companys faran la llarga...Nafent.

    Salut.

    ResponElimina
  2. Ok, estic segur que us agradara. Ara només falta que el temps hi acompanyi. Salut i fins Dissabte.

    ResponElimina