EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dimecres, 3 de novembre del 2010

Els Nafent, el 2n Roadbook Aspresxtrem





















Després de molts dies d’espera, el passat dilluns vam anar a fer el 2on Roadbook, dels companys dels Aspres de Castellfollit. Hi va haver una baixa d’última hora, en Paco Hurtòs, sembla ser que estava refredat, el tiu ja té una edat, je je. Aquesta baixa la vam suplir amb en Rovira de Maià. Vam fer quatre equips de la colla dels Nafent:

Nafent1: Quim i Climent

Nafent2: Àngel, Hurnós i Rovira

Nafent3: Bota, Ferrer, Tura i Canet

Nafent4: Bereques, Xicu, Petxu i Anguita

Vaig quedar a les 7:30 del matí a Ca l’Àngel, per recollir les bicis i anar cap a St. Jaume on hi havia tots els altres, menys l’Hurnòs que va venir amb el seu cotxe d’Argelaguer.

Un cop la furgo d’en Bota plena, tots cap a Castellfollit que ja anàvem tard.

Allà ens esperava un esmorzar de puta mare: crusants, galetes, café, anis del mono…Aquella hora del matí anava d’allò més bé. Vam fer les inscripcions i tots el seu lloc, amb la camera i el roadboak apunt, tot preparat per començar el xou. Amb en Climent vam sortir com una bala, tant que la foto nº1, quasi ni la veiem. La veritat, aquest any estava un pel just de forma, havia entrenat poc i el paio em fotia canya tant a les pujades com a les baixades. El recorregut molt ben parit, ja tinc ganes de fer-lo amb més calma. El final ens vam deixar la foto nº3, que i farem. Els altres equips dels Nafent, també s’ho van passar de conya. L’equip Nafent2, van tenir una baixa, va ser en Rovira, que només començar, li van venir rampes i va haver de plegar. L’equip Nafent3, els millors, van fer un reportatge fotogràfic, van ser de llarg els que van tirar més fotos de tots els equips que hi havia. Aquesta vegada van acabar, el fitxatge d’en Canet ha estat clau. Per últim, l’equip Nafent4, també molt bé, van fer totes les fotos que hi havia i van disfrutar d’allò més.

En resum, tot va anar sobre rodes: el recorregut, avituallaments (sobretot la Ratafia), punts de fotos…Aquests dels Aspres són uns craks, us felicito. Bé, també s’ha de dir que sense les ganes que i posa en Jordi Pujolar, el presi i els seus companys, això no s’hagués fet.

Si voleu veure totes les fotos, aneu a la pàgina dels Aspres: http://www.aspresxtrem.com/

Bé, salut a tothom.

3 comentaris:

  1. jaja, muy bueno el control 6! Original y divertido. Quien no va querer a parar para la foto alli?
    El del agua tambien tiene tela ehhh, para ser un poquito mas "malo" hubiera puesto el cartel en el centro del rio para veros mojados, jajajaja
    Buena jornada!

    ResponElimina
  2. No us en perdeu cap eh? sort que dius que no estas en forma, va i t'apuntes amb en climent... de fet ja et va bé que algú et tregui la carbonilla. L'any que ve mirarem de venir.

    ResponElimina
  3. com he pogut dubtar de l'equip Nafent 3?. Com puc haver fet la promesa de que si ells acabaven el roadbook pujaria a Santa Magdalena descalç?
    Mai més tornaré a dubtar d'ells i de la seva profesionalitat

    ResponElimina