EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dijous, 13 d’octubre del 2011

XI Marxa btt Porqueres









El passat Dimecres, aprofitant que era festa, vam anar a fer la ja clàssica Marxa amb btt de Porqueres. Es unes de les que procuro no fallar mai.

Vam sortir amb els companys dels Desfrenats. Érem: Àngel, Albertí i un servidor. A les 8.00, puntuals carreguem les bicis a la furgo de l’Àngel i cap a Porqueres falta gent.
Un cop allà ens trobem en Lato, Lídia (Edurne), Eruk, Jordi Molas, David i la colla de Pedal Maià, Quim (Mingo), Marc i Fàbregues. L’Àngel i l’Albertí fan la Volta curta i els altres vam fer la llarga.
Vaig fer la marxa amb els companys de Maià. Anàvem a un ritme suau, fins que amb un corriol de baixada en Quim va tenir problemes tècnics, va rebentar. Ens vam estar una estona parats. Un cop tot reparat, a pedalar un altre cop. Ja no ens vam parar més fins a l’avituallament. L’últim tram el vam fer a un ritme més ràpid. Tenia en Marc de llebre i per seguir el ritme, vaig haver de suar de valent.
Ja a l’arribada, botifarrada, per recuperar forces i per acabar de rematar la matinal, tots cap a Can Quei, a fer unes canyes fen tertúlia sobre la marxa.

El Final vam fer uns 35 Km, amb uns 900 metres de desnivell acumulat i amb la sensació d’haver fet una molt bona marxa, passant per corriols i camins molt xulos, per això des d’aquí, felicito els companys de Porqueres per l’organització, només criticaria la senyalització, que en alguns llocs, no eren gaire visibles, sobretot el final, on ens hem desviat del recorregut. 

PD: Els que no paren, són en Xicu i l’Anguita dels Nafent, aquets entrenen a tot drap. En Paco ha començat la cacera i fa més campanes. En Climent i el Ferrer s’entrenen tot solets. En Pirri, els Diumenges amb els de Fornells...A veure si els altres: Bereques, Bota, Canet i Tura, es deixen veure, ja que estan molt amagats.


Per cert el nostre company Jordi Pont, que anava a fer el Camino, amb btt, només va poder arribar fins a Saragoza, ja que uns gamberros, li van fotre la bici i això que la tenia lligada i amb el seient tret. Quins collons no hi ha dret. Espero que fets com aquets cada vegada passin menys. Bé, Salut a Tothom i anims Pont.


1 comentari:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ResponElimina