EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 19 de març del 2012

7ª Marxa BTT Foncoberta



Avui Diumenge, tocava anar a la ja mítica Marxa amb BTT de Foncoberta. Una de les marxes populars en les quals i acostumo anar-hi, cada any. Els companys de Vicidevici s’ho corrent de valent.
Doncs bé, aquesta vegada havia quedat amb els companys dels Nafent, érem: Climent, Parrina i un servidor. A les 8:00 del matí puntuals ja estàvem a Foncoberta, apunt per fer les inscripcions. Si veia molt moviment de ciclistes, la cosa pintava bé. Anàvem trobant companys per tot arreu: Willi, Lídia i Ayats dels Desfrenats, Pere i Robira de Pedalmaià...
Després d’escoltar “l’espiquer” de cada any, amb la seva flamant barretina a les 9 coet i a pedalar falta gent. Aquesta vegada he anat tota la marxa amb en Parrina.
La veritat és que s’agraex poder fer una marxa a un bon ritme i amb un company el costat, ens ho em passat de conya. Era una marxa molt ràpida, ja que hem fet els 37 Km, amb un temps de 1h51 que està prou bé.  Pel què fa en Climent, ell està a un altre nivell, ha fet un temps de 1h38. El paio comença agafar la forma.
El Final botifarrada i tertúlia amb els companys dels Desfrenats, Pedalmaià...
Una matinal on tots hem disfrutat molt. Pel que fa l’organització un 10, molt ben senyalitzat, bons avituallaments i una molt bona participació, moltes Felicitats!!!

PD: El passat Dissabte uns quants dels Nafent: Xicu, Paco i Anguita, van anar a fer una volta cap a Serinyà, passant per Besalú i de tornada cap el Torn, amb un Total de 42 Km. Salut a Tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada