EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 29 d’abril del 2013

Aigua i + aigua






Aquest Diumenge passat, vam fer una sortida passada per aigua i plena d’entrebancs tècnics, però no per això vam disfrutar de valent.
Hi havia ganes de btt, suposo que el fet que plogués pràcticament tot el Dissabte, feia que la gent tingués ganes de sortir. Érem: Àngel, Rescalvo, Mañas, Tomaz, Kel, Ayats, David, Paco, Molas, Serrano, Tat i un servidor. Quin goig no, 12 bikers
Cap a les 7:30 del matí, carreguem les bicis al remolc d’en Paco i anem cap a Can Bundància. Un cop allà començava a ploure una mica, però què collons havíem de sortir igualment, quins valents. I això que un servidor els hi donava altres opcions, je je.
El cap de poc primers entrebancs, havíem de creuar uns quants rierols, que anaven a tope d’aigua, passem igualment amb l’aigua fins a genoll, ostia que freda.
Anem tirant fins que l’Ayats trenca el Canvi, el mecànic oficial Mañas, li fa un petit arreglo. Decidim girar cua, ja que començava a ploure. Passem per la Torre de Canadell, on fem un petit descans. A la baixada punxasso d’en Mañas, portava tubeles i no hi havia maneres d’arreglar-ho, fa la baixada correns i la bici el costat. Ja a baix en Paco amb el remolc el va a buscar.
No parava de ploure i decidim refugiar-nos a Can Bundància, on finalitza la ruta, amb uns 16Km i amb els peus ben molls. Acabem fent unes cervesetes i picant una mica d’embotit per recuperar-nos una mica del fred. Bé, Salut i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada