EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dimarts, 9 d’abril del 2013

X Marxa btt Sant Jordi Desvalls











El passat Diumenge, vam anar a la ja habitual Marxa btt de Sant Jordi Desvalls. Una de les mes xules degut a el munt de corriols que si poden trobar, aquest any deien que uns 20Km, que per una marxa de 40Km, està prou bé.
Aquesta vegada quedem d’hora, a les 7:30 del matí, ja estàvem apunt de marxa. Érem: Àngel, Kel, Mañas, Paco, Albertí i un servidor. Un cop carregades les bicis, anem direcció a Sant Jordi, on hi havien un munt de cotxes i ciclistes, entre ells en Parrina, el paio de tant en tant es deixa veure per alguna marxa.
A les 9:00, petardo i tots a pedalar. El primer tram pintava molt bé, ràpid i passant per corriols d’allò més divertits. La segona part, ja era una altre història, tot estava ple de fang i bassals per tot arreu. La bici em quedava travada; pinyons, canvi, tot fotia fressa. Vaig pedalar una estona amb en Mañas fins que, com sempre va posar la directa i ja no el vaig veure més. El Final uns 40Km, amb un premi de collons, una ampolla de vi i dos espetecs de la zona. Després botifarrada per agafar forces, amanit amb unes cervesetes, mentre fèiem tertúlia sobre la marxa. Moltes Felicitats a l’Organització, ven senyalitzat, gent per tot arreu i molt bon envien de ciclisme, segur que l’any vinent repetirem. Salut i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada