EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dimarts, 6 de març del 2012

XIV Marxa BTT Santa Pau

















Primera marxa Popular de l’any i també la primera vegada que anava a fer la Marxa btt de Santa Pau, espero que no sigui l’última, ja que m’ho vaig passar de conya, felicitats per l’organització!!!
Bé, havíem quedat a les 7:30 el Pavelló de Besalú, érem: Àngel, Pont, Gerard, Molas i un servidor. Vam agafar els cotxes i tots plegats direcció a Santa Pau. Ja allà, ens trobem l’Hurnòs, puntual com sempre. Mentre fèiem les inscripcions, vaig coincidir amb en Robert de Sant Jaume, feia temps que no el veia, està fort com sempre, pel que em comentava ara comença a fer alguna sortida amb btt.
Un cop fetes les inscripcions, tots preparats per la Sortida, era a les 9:00.
Vam sortir força enrere, però anàvem avançant posicions mica en mica. Una mica de pujadeta per arribar el costat del Volca Santa Margarita i arribada a Can Xel. El primer tram era força ràpid, sobretot el de la Fageda. Allà em trobava bé i vaig començar a apretar.  Vam travessar per sota la carretera i vam agafar direcció el Croscat, fent uns corriols d’allò més xulos. Primer avituallament, en vistes el Volca, on em vaig trobar els companys dels Aspresxtrems: Manel, Tulín i Jordi,  la vam fer petar una estona. Després de menjar quatre fruits secs acompanyats d’una mica de Cola, a pedalar altre cop. Quedava el pitjor, em vaig ajuntar amb dos bikers i  vam fer força estona junts. Segon avituallament on vaig preferir alimentar-me una mica ja que després venia la pujada, una mica de fuet acompanyat de vi de la bota, això si que son avituallaments. Fem la pujada d’uns quatre kilòmetres,  per anar a sortir  a Batet. A partir d’allà quasi tot era planer i baixades per corriols, quasi tots cicables i d’allò més divertits. Només quedava una última pujadeta  que no s’acabava mai i recta fins a l’arribada. En Total uns 42 Km i un temps de 2h 51m i la sensació que havia disfrutat d’allò més. Camiseta de record i un entrepar de cansalada, per recuperar totes les forces perdudes. Els companys dels Desfrenats, pràcticament ja havien arribat tots, quedava en Gerard, que el paio també va fer la llarga com els valent, je je. Ja de tornada cap a Besalú, encara ens va quedar temps per anar a fer la cervesa de rigor a Can Quei, per no perdre la costum.  Aquí trobareu tota l’informació de la marxa ( http://bttsantapau.blogspot.com/p/fotos-btt.html ) Salut a Tothom.

PD: Aquest Dissabte passat, els companys dels Nafent: Anguita, Ferrer, Xicu i Xapi, van anar a fer una volta amb btt, cap a Besalú. Així m’agrada que la cosa no pari.


1 comentari: