EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 7 de febrer del 2011

Sortida Top Secret









El Diumenge passat, feia un sol de justícia. Semblava que estiguéssim a la primavera, ni un núvol enlloc. Era un dia ideal per agafar la bici i anar a fer una volta amb els companys dels Desfrenats. Com sempre vam quedar a les 9:00, puntuals el pavelló de Besalú.

Érem: Carles (Jarrisson), Mañas, Albertí, Àngel, David (del càmping), Rescalvo, Fran i un servidor. Avui el Pressi, tenia ganes de buscar camins nous, per la Desfrenada 2011.

O sigui que la ruta d’avui és Top Secret, només us podreu orientar mirant les fotos que he penjat, tot i així, no vol dir que el final passem per tots aquest llocs, ja que encara la cosa s’està coent. La veritat és que pinta d’allò més bé, amb pujades guapes, baixades d’allò més xules, corriols increïbles, paisatges i vistes impressionants…

El final sens va fer tard i uns quants no vam anar a fer la cervezeta a Can Quei, els que si que no van fallar, van ésser, en Jarrisson, Mañas i Rescalvo. En Total ens van sortir uns 40 Km.

PD: Aquest Dissabte, en Xicu i l’Anguita, de la Colla dels Nafent van anar a fer una volta d’uns 35 Km, cap a Besalú, passant per Can Jou…Ara que la cacera s’ha acabat, a veure si en Paco i en Xapi els veiem més sovint, je je. Salut a Tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada