EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 5 de setembre del 2011

Test Desfrenada 2011







Després d’un mes llarg sense agafar la bici, entre Vacances i altres històries, aquest Dissabte Finalment he quedat per anar a fer el test de la V Desfrenada, ja que el dia de la marxa estaré col·laborant amb la penya.
Doncs bé aquesta vegada erém : Anguita, Paco, Climent, àngel i un servidor.
Vam quedar a les 9:00 del matí el pavelló, l’Anguita i en Paco havien vingut des de St. Jaume amb bici, aquest no paren. Els altres vam sortir de Besalú. L’Àngel ens fa de guia, ja que cap de nosaltres sabia la ruta. Pel camí ens vam trobar en Jep Bueno dels Nafent, que anava amb el seu fill a fer una volta per la zona. La veritat és que feia molta calor, sort que el del temps van dir que plouria. Un cop vam arribar a St. Jaume i després de portar uns quants Km a les cames, vam fer una parada, amb cervesa inclosa, per recuperar forces, el bar el Revolt. Allà ens van deixar en Paco i l’Anguita, ja en tenien prou. Nosaltres encara no havíem acabat i vam decidir continuar, direcció cap a Besalú. Ja el destí final i havent fet uns 37 Km, un servidor i l’Àngel anem cap a Can Quei a recuperar-nos de el calor que havíem passat.
En Resum un recorregut d’allò més xulo, que passa per diferents indrets de la Comarca de la Garrotxa, com: Besalú, Sant Ferriol, Argelaguer, Santa Pau i Sant Jaume. Amb unes pujades d’allò més exigents, corriols fins fa poc verges, baixades de vertigen i pistes rapidissimes. O sigui, no i podeu faltar. El Diumenge dia 11 de Setembre, ens veiem a la V Desfrenada. Salut a Tothom.

2 comentaris: