EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Volta per Navata





El Diumenge passat vam anar a fer una volta per l’Empordà, amb els companys dels Desfrenats. Érem: Àngel, Fran, Albertí i un servidor.
Vam sortir de Besalú, direcció cap a Maià. Un cop a la creu, vam trobar-nos tot de marques amb guix, pel terra. Semblava que feien una marxa amb btt, de seguida vam començar a trobar gent de cares. Vam començar a seguir les marques, que ens van portar cap a Lladó i Finalment a Navata. Allà vam estar parlant amb els organitzadors de la marxa i els hi vam donar el e-mail, per informar-nos de cara l’any vinent. Per així participar-hi, ja que eren poca gent, uns 50 ciclistes, el nivell era força discret, je je.
Ja de tornada vam tornar a seguir les marques, que ens van portar cap a Caixas, passant pel Restaurant el Cucut, per l’Alzina, Maià i de tornada cap a Besalú. Pel camí ens vam trobar un company de feina d’en Jaume i ens va demanar que li féssim una foto, amb la famíly. Aquesta vegada vam anar a fer unes cervezetes i alguna tapa a Cal Renoc. En Total ens van sortir uns 50 Km, que no està gens malament. Bé, Salut a Tothom.

PD : El Dissabte passat en Xicu i l’Anguita dels Nafent, van anar a fer una volta en bici de carretera, cap a Camprodon, Beget, Oix i tornada a St. Jaume. Un total de 90 Km.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada