EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dilluns, 26 de març del 2012

La Tribana+Sant Ferriol=Jepi


Aquest Diumenge, s’ha fet un Homenatge molt merescut i emotiu, el nostre desaparegut company dels Desfrenats: Jepi “Casquet”. La veritat és que ha estat un acte molt participatiu, ja que érem 42 bikers, amb això està demostrat l’estima que la gent tenia per la seva persona.
L’Àngel, Rescalvo i un servidor, hem quedat a les 8:00 del matí hora nova, per anar a fer una volta abans de les 10:00, que era l’hora que havíem quedat per pujar a Sant Ferriol. Ja feia temps que no pujàvem la tribana i mes passant per Maià. Doncs bé, anem direcció cap a Maià, passant pel camp dels avions, passem pel cementiri i comencem a pujar les primeres rampes. Anem una mica a l’idea, un cop a dalt petit bufet i baixada de tornada cap a Besalú.
Un cop tots reunits el Prat, fem la pujada tot xino xano cap a Sant Ferriol, amb punxada inclosa. Arribem a dalt on ens esperava un “piscolvis”, per recuperar forces i un molt bonic discurs fet per en Lato amb homenatge en Jepi.
Un cop acabat, baixada altre cop cap a Besalú.
Aquesta vegada ens han sortit uns 32 Km. Salut a Tothom.

PD: Uns quants dels companys dels Nafent: Xicu, Anguita i Paco, han anat a fer una volta cap el Serradell i Sadernes, amb uns 40 Km en total.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada