EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 5 d’agost del 2012

Camí de la Retirada























Ja feia dies que en Rovira de Maià li voltava pel cap de fer una ruta i no hi havia maneres de concretar el dia per fer-la. Finalment vam quedar pel Dissabte dia 4. Havíem de fer una d’aquelles rutes que no hi pots faltar, ja que acostumen a ser “pata negre”, com diria l’amic Willis, je je.
Doncs bé, a les 7:00 del matí ja estàvem tots reunits a la benzinera de la Vall de Bianya. Aquesta vegada érem colla , 13 Bikers, començo pel guia, que era de Llenars i un verdader expert en rutes BTT, el paio s’ha petejat quasi tot el Pirineus: Esteve, Toni, dos amics d’en Rovira, Rovira, Pere, Quim, Marc, Àngel, Eruk, Anguita, Hurnòs i un servidor.
Agafem els cotxes i el cap de res ens plantem a Molló, on comença la ruta.
Baixem per la carretera, direcció a Camprodon i el cap de pocs metres, ens desviem a l’esquerra, per un camí de baixada, que es converteix en una pujada que pràcticament no la deixem fins a Coll d’Àres. Tot per camí, però amb rampes inacabables, on tenim el primer contratemps. L’Hurnòs, li surt el pedal dret.
No hi ha maneres de posar-lo, els coixinets i la rosca estaven destrossats.
Tot i així, continua la ruta, és un valent, aquets d’Argelaguer son uns autèntics pura sangs. Bé, un cop a dalt fem unes fotos i comencem agafar el Camí que porta el nom de la Ruta, “La Retirada”. Anem baixant per corriols molt xulos fins arribar a Prats de Molló, on fem una volta en bici pel poble, realment molt bonic i turístic i anem a la plaça a menjar una mica per agafar forces per la tornada.
Amb un no res ja tornem a estar en marxa,  anàvem tard. Pugem per la carretera de Coll d’Àres i ens desviem per un camí de pujada on ens ha de portar cap a las carboneres. Ja a dalt unes vistes impressionants, on aprofitem per gaudir de l’espectacle. Només ens quedava baixada fins a Espinavell, on ens quedàvem a dinar.
I quin dinar, mare meva. Feia temps que no menjava tant i tant bo. Un lloc molt recomanable, son especialistes en carn de poltre, boníssim...Allà ens esperava en Canet, Bis i Aniol, aquets on hi ha manduca no fallen, je je. Per cert, el lloc es diu, Bar Restaurant Can Jordi.
Ja ben tips, acabem de fer els 5 Km de tornada fins a Molló, on teníem els cotxes.
En Total uns 45 Km i un desnivell d’uns 1500m. Aquí teniu el Track de la ruta, fet per l’Anguita. ( http://en.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3158264) Salut a Tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada