EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dissabte, 15 de desembre del 2012

Més Alta Garrotxa amb btt...





Després d’unes tres setmanes sense tocar la bici, avui Dissabte sortida amb els companys dels Desfrenats. Com sempre tots puntuals aquesta vegada a les 8:30 el pavelló de Besalú. Érem: Àngel, Quel, Jep, Paco, David, Garrisson, Serrano, Hurnòs i un servidor.
Tocava ruta per l’Alta Garrotxa, el nostre guia seria en Quel Galceràn. Anem direcció cap el Burró, on ens esperava l’Hurnòs. Fem la carretera  per arribar a Sales de Llierca, on comencem a pujar per la pista que ens portarà fins a Monteia. Un cop allà fem un petit descans i a tirar altre vegada, que encara ens quedava tela.
Anem direcció cap a Lliurona, per sortir més tard a Falgars, on hi han unes vistes impressionants de l’Alt Empordà i una casa de somnis. Baixada per asfalt trepidant, tots amb el genoll a terra. Ens desviem per anar a la creu i fer una mica de pista, on passem per Maià , el cap de res ja ens trobàvem a Besalú, fent unes cervesetes a Can Quei, per no perdre la costum. Gran sortida, amb bona companyia. En Total uns 53Km i uns 1300m de desnivell. Salut i recordeu que demà tenim la Marató de tv3, que aquesta vegada va destina al càncer. Tots a col·laborar... els Catalans tenim molt bon cor. Apa siau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada