EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

dissabte, 16 d’octubre del 2010

Ja tocava

Ja tocava. Aquest Diumenge vaig agafar la bici després d’un més de no tocarla.

Vaig patir molt, però ens ho vam passar de conya. Vaig quedar a les 8:00 del matí, amb la colla dels Desfrenats : Àngel, Lato, Mañas, Gerard, Quim(Mingo), Alberti, Serra, el del càmping de Besalú i un servidor.

Vam fer una volta molt maca. Sortida cap a les 8:15, del pavelló i direcció cap a Can Batlle. El temps havia canviat , feia un fred bestial, encara no estem aclimetats, suposo que la segona sortida, ja estarà. Després cap al Burró i pujada fins a Sales de Llierca.

La gent anava molt cremada i havia ganes de fotre canya, es van fer un parell de grups, però ens anàvem esperant. Vam pujar per la pista que porta cap a Monteia, Pulir i camí cap a Lliurona. Allò semblava les Rambles, estava tot ple de boletaires, cotxes per tot arreu, això d’anar a caçar bolets és un boom, a tot arreu hi ha gent, què hi farem, mentres respectin el bosc, cap problema.

Un cop a Lliurona, un altre pujada cap a Espinau i reagrupament, per fer la baixada .

Un cop a Beuda vam fer els primers corriols del dia, passant per camins de la Desfrenada 2010, fins arribar a Besalú, per sota el viaducte, faltava la pujada a Can Ring. Encara és hora que la pugi tota, no l’he pogut fer mai, sempre em quedo el segon d’últim esglaó.

Vam passar pel centre de dia i vam baixar les escales fins arribar a la carretera i cap a Can Quei falta gent, ens esperava unes Cerveses ven fresques, ens ho mereixíem, ja que fet i fotut ens van sortir uns 48 Km, amb 1400 metres de desnivell, que està proa bé.

Per cert la colla dels Nafent, aquest Dissabte van anar a fer una volta amb carretera cap a Can Vilà, Crespià, Banyoles i tornada a St. Jaume. Aquest cop només hi havia el Ferrer i en Xicu, ja que els altres teníem feines varies i no i vam poder anar.

PD: L’altre dia en Quim(Mingo), em va passar un dibuix molt xulo, que us sembla??

1 comentari: