EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Pels voltants del Cos


Avui, sortida amb BTT, pels voltants de la muntanya del Cos, a Montagut.

Hem sortit a les 8:00 del matí, al pavelló de Besalú, amb la Colla dels Desfrenats.

Érem pocs: en Rescalvo, Albertí, l’Àngel i un servidor. En Rescalvo, com sempre ha tingut problemes tot just començar, no tenia vent a les rodes i ha vingut més tard.

Un cop reunits, hem anat direcció a Argelaguer, passant per Can Batlle, Can Güell i sortint per el polígon i entrant dins el poble per anar a buscar el camí, que va tota vora del Fluvià, fins a St. Jaume. Allà hem trobat els caçadors dels conills, en Paco de l’equip (Nafent), en Quel de la teularia i en Pere Blanc, tots amb l’escopeta apunt de matar-ne algun, ja que segons diuen els experts, n’hi han molt pocs. Passem pel camí, tota vora de les fàbriques de poliger i ens desviem cap a Castellfollit avans trenquem cap a la carretera d’Oix. Anàvem tots molt bé, encara faltaven les pujades fortes.

Hem agafat la pista que va el Cos i hem fet la mateixa ruta que vam fer pel roadbook, dels Aspres, parant a St. Eudald a menjar una mica. Un cop recuperats continuem per el corriol que et porta a la carretera que va el Cos, on hi havia els avituallaments. Baixem el corriol fins arribar a Montagut. Pel camí hem trobat uns quants boletaires, però sense ni un bolet, deu ser que ja s’han acabat. Hem anat a fer el corriol que et porta a la carretera de Sadernes i carretera i manta fins el pont del Llierca. Després hem agafat el GR, que va fins a Tortellà, passan per dins el poble, feien el Típic mercat dels Diumenges, hi havia força gent comprant. Travessem la carretera i cap a la Silleria Vergés, per anar agafar un altre cop el GR, que va fins la carretera del Burró. Els corriols estaven una mica bruts hi ha un munt de verdisses. Hem aprofitat per veure si trobàvem algun bolet, però res de res, no en sabem prou, je je.

Bé, un cop el Burró, tot carretera fins arribar al corriol del costat de Can Güell i parada a el Prat de St. Pere, el bar el Sol, on hem fet unes cervezetes i tertúlia de la sortida.

En resum ha estat una molt bona matinal de BTT, amb un temps molt bó, bona companyia i uns 40 Km de recorregut, que ja està força bé.

PD: El proper dilluns dia 1 de Novembre, hi ha el Roadbook, dels companys dels Aspresxtrem, de moment tenim uns quants equips fets de la colla dels Nafent. Sóm: Bota, Tura, Ferrer, Bereques, Canet, Xicu, Paco, Anguita, Àngel, Climent i un servidor. A finals de setmana, faré les inscripcions, ok. Bé, ja us informaré, salut a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada