EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 20 de març del 2011

Neu a dojo !!!!












Un Dissabte Diferent, però intens. Això és el que vam fer. Ja feia dies que parlàvem amb l’Àngel, per anar a fer una esquiada i aprofitant les pluges i la nevada d’aquesta setmana, vam decidir d’anar-hi aquest Dissabte. Vam quedar a les 7.00 del matí a Besalú. Aquesta vegada érem pocs; Àngel , el seu fill Roger i un servidor. Un cop carregat a tope el GTI, cap a Vallter falta gent, això si, abans parada a Setcases, al bar Pirineu a fer un bon esmorzar. Ja ben tips, camí cap a Vallter. A les 9:00, ja ens posàvem els esquís. El cap d’una estona, ens truca l’Eruk, que també estava per allà, amb en Pia. Un cop tots reunits, ja no vam parar fins a les 15:00. Era un no parar, pujar, baixar, tornar a pujar. Molta neu i pistes poc transitades, o sigui estava de puta mare.

He de reconèixer, que vaig acabar fet caldo, hem feia mal tot. Ens ho vam passar de conya. En Roger, Eruk i Pia, no paraven de baixar per fora pistes, son uns craks de l’esquí, jo i l’Àngel, ens o miràvem de lluny. Un cop vam acabar, necessitàvem recuperar forces i què millor que anar a fer un bon dinar. Vam anar a Llanars, el restaurant l’Escon, que per cert va anar molt bé, allà tertúlia i anècdotes de la jornada.

Cap a les 17:00, arribaven a Besalú. A partir d’ara m’hauré de posar les piles, per arribar al Remences amb una mica de forma, ja que fa 15 dies que no agafo la bici i estic veien que tots els companys, no paren d’entrenar.

PD: El Dissabte passat uns quants dels Nafent, van anar a fer una sortida amb Btt per la zona de Besalú i Maià, van fer uns 40 Km. Eren en: Bereques, Xicu, Anguita, Paco, Xapi. Felicitats, per en Paco, Bereques i Xapi, aquest ja feia molts dies que no sortien.

També m’han comentat, que en Climent va sortir per carretera, el tiu, com us deia ja entrena pel dia 8 de Maig. Be, Salut a tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada