EQUIP NAFENT BTT

EQUIP NAFENT BTT

diumenge, 10 d’abril del 2011

Caminada Port de la Selva- Llançà





Amb aquest dia d’estiu, amb la Susanna, hem decidit anar a fer un dels trams pendents, dels camins de Ronda, que tenim a la nostra Estimada Costa Brava.

Doncs bé, ens aixequem a les 8:00 del matí, vaig a comprar una mica d’esmorzar per començar el dia amb energia. Un cop el cos ple d’energia agafem el cotxe direcció cap a Llançà. Doncs si tocava fer el tram: Port de la Selva – Llançà, anada i tornada, que per cert l’hem fet el revés. Feia una calor ben bé d’estiu, hem començat a caminar, sobre les 10:00 i amb el llibre de les caminades de referència comencem agafar els carrers del voral esquerra del port de Llança, seguint sempre les marques del GR. Pel camí hem trobat un munt de gent a les platges, però menys a l’aigua. Encara està un pèl freda. Cap a la 1:20, hem acabat de fer la caminada. Ens ha agradat molt, sobretot el tros que s’acosta més el Port de la Selva, on el camí és nou i amb unes vistes d’allò més xules.

El lloc on m’ha agradat més és el Far de s’Aranella. Totalment recomanable, val molt la pena. Bé salut a tothom.

PD: Per qui vulgui fer la marxa amb BTT, que vam fer ahir, amb els Nafent, aquí teniu el track, que ha penjat el company Hurnòs, (http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1439002).

1 comentari:

  1. Veig que tu tampoc estas quiet,jajaja.I despres dius que jo no paro,qui et va parir,cap de setmana a marina ....

    ResponElimina